Search
Close this search box.

Espigues de civada

Rica en proteïnes vegetals, greixos insaturats i vitamines -sobretot del grupB-, la civada destaca per les seves propietats saludables

 

Per a produir 20 espigues de 270 grams en massa, equivalents a 200 grams cuites cal:

  • 2500 g de farina de semiforça (190w)
  • 1850 g d’aigua 
  • 100 g de sal
  • 100 g de llevat premsat
  • 15 g de millorant
  • 375 g de civada torrada
  • 450 g de massa mare

 

Recepta patrocinada per:

             

 

  1. La massa, a 23 graus, es deixa reposar en bloc durant 20 minuts en peces de 270 grams.

  2. Després, es deixa reposar en bola durant 40 minuts, i es dóna forma de barres a la massa.

  3. El següent pas és arrebossar-ho amb flocs de civada humits, i posar- ho a fermentar.

  4. Per acabar, es talla amb tisores i es cou amb vapor uns 23 minuts aproximadament.