«M’apassiona la idea de veure The Baker des de la perspectiva del jurat»
Entrevistem Daniel Ramos, propietari de La Cremita (Cadis) i guanyador del The Baker 2023.
Entrevistem Daniel Ramos, propietari de La Cremita (Cadis) i guanyador del The Baker 2023.
Entrevistem Mònica Gregori, nova presidenta del Gremi de Flequers de la província de Barcelona.
Entrevista a Quim Sanchez, forner de quarta generació d’una saga de forners de Terrassa, i Esther Masana, que han inaugurat la fleca Ca la Xata a Estamariu, un petit poble de l’Alt Urgell de només 130 habitants.
Entrevistem l’Enric Bordas, membre dels comitès executius del Gremi de Flequers de la província de Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Una conversa amb una figura emblemàtica que ha dedicat la seva vida a l’art de la fleca i la pastisseria.
Entrevistem Sylvain Herviaux, Millor Obrer de França (MOF) el 2011, Millor jove forner de França el 1999, Campió d’Europa el 2003 i col·laborador de l’Escola Andreu Llargués per conèixer la seva visió de la fleca internacional i catalana.
Entrevistem Marie Lindström, directora de Too Good To Go a Espanya per conèixer l’app
Nascut a Santa Coloma de Gramenet l’any 1976, Víctor Quintillà és un prestigiós xef que, juntament amb la seva dona, la cap de sala i
Entrevistem Sandra Sardina, Diplomada en Dietética i Nutrició Humana Especialitzada en Nutrició Esportiva, Coaching Nutricional i PNI Com està afectant el pa de baixa