
Nova edició del Certificat de professionalitat de fleca per a treballadors en actiu
El curs ofereix una formació pràctica intensiva i completa, des de pans tradicionals fins a brioixeria moderna, passant per la gestió higiènica i tècniques de
El curs ofereix una formació pràctica intensiva i completa, des de pans tradicionals fins a brioixeria moderna, passant per la gestió higiènica i tècniques de
El Curs Intensiu d’Especialització en Pans Artesans ofereix als flequers en actiu una formació pràctica fàcilment compaginable amb el dia a dia a l’obrador. El
La cinquena edició del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència ha celebrat ja la seva cloenda a la Baking School Barcelona Sabadell. Aquest curs, vaixell insígnia del centre formatiu, s’ha impartit aquest curs des d’octubre de 2023 a juliol de 2024, sota la direcció de Yohan Ferrant, guanyador de la Selecció Francesa de Fleca per al Mundial 2019, tercera i segona posició en el 7è i 8è Campionat Mundial du Pain, respectivament, doble podi al 3r i 4rt Best of Mondial du Pain.
Els propers dies 23 i 24 d’octubre, els professionals de la fleca tindran una oportunitat única de millorar les seves tècniques en una formació especialitzada centrada en la ‘Panification au levain’/masses mare’, organitzada per la Baking School Barcelona Sabadell en col·laboració amb Atelier m’Alice, prestigiosa escola de Boussay (França) que, gràcies a un acord amb el nostre centre formatiu, ens portarà professors de renom per impartir cursos i master classes.
Els propers 29 i 30 d’octubre es durà a terme a la Baking School Barcelona Sabadell una nova sessió formativa dins del programa ‘Baking Master Class’ especialitzada en les últimes tendències de la fleca i la pastisseria creativa, a càrrec d’Aurélien Le Mouillour, un dels millors mestres forners de França.
El passat divendres, la Baking School Barcelona Sabadell va rebre a la visita del director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres, qui va acudir acompanyat pel subdirector general de Serveis Ocupacionals, Jesús Quiroga.
El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i la Baking School Barcelona Sabadell tindran presència, un any més, al Saló de l’Ocupació 2024, que se celebrarà els dies 23 i 24 d’octubre al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona.
Amb l’aparició del Reglament (UE) 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor van sorgir nous reptes pels establiments minoristes a l’hora d’informar eficientment sobre els productes que ofereixen sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del client i els envasats per l’establiment.
La Baking School Barcelona Sabadell acollirà properament un curs de seguretat i higiene alimentària centrat en ‘APPC, documentació i tràmits (registre sanitari)’.