
Enric Bordas presidirà la Comissió de Comerç de la Cambra de Barcelona
El president de la Cambra, Josep Santacreu, anuncia aquest nomenament durant el seu discurs en la Nit del Pa. L’Enric Bordas, escollit recentment nou membre
El president de la Cambra, Josep Santacreu, anuncia aquest nomenament durant el seu discurs en la Nit del Pa. L’Enric Bordas, escollit recentment nou membre
El Gremi ha celebrat la tradicional Nit del Pa, la trobada de germanor per excel·lència dels forners de la província, tretze anys després.
L’exalumne del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència i subcampió del ‘Mondial du Pain’ ha rebut el guardó de mans del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural en el marc de la Nit de l’Artesania Alimentària
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya ha celebrat, un any més, la cerimònia de lliurament dels Diplomes de Mestre Artesà Alimentari.
A més de comptar amb un ambiciós estand en el qual s’oferiran tasts de la mà de forners agremiats, en el marc del certamen, que es celebrarà del 6 al 8 de novembre, es muntaran les taules finals del concurs The Baker i es portarà a terme el lliurament de premis.
El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i representants d’altres gremis, associacions i federacions sectorials de PIMEComerç s’han trobat per tractar els temes que preocupen al comerç.
En aquest últim número de la revista analitzem en profunditat el malbaratament a la fleca i veiem les diferents opcions que hi ha per prevenir-lo
L’equip de la Baking School ja ha competit al 9è Mondial du Pain i estan a l’espera del veredicte final
La Llei 7/2023 de protecció dels drets i el benestar dels animals, que ha entrat en vigor recentment, regula, entre d’altres aspectes, l’accés amb animals de companyia a establiments públics.