Una manera diferent d’enamorar als clients aquest estiu.
Ingredients per la massa
- 500 g de farina
- 60 g de llevat
- 330 g de llet
- Pastar-ho tot i deixar doblar el seu volum
- 1500 g de farina
- 300 g de sucre
- 300 g de mantega a daus freda
- 20 g de sal
- 400 g d’ou
- 40 g de llevat
- 250 g de llet
Crema cheesecake
-
1 litre de nata 35%mg
-
250 g de sucre
-
200 g de rovell d’ou
-
6 g de full de gelatina
-
1 kg de formatge philadelphia
Mermelada de gerds
-
500 g de puré de gerds
-
200 g de sucre
-
50 g de sucre
-
14 g pectina NH
Recepta patrocinada per:

Primer de tot prepararem la massa de brioix pastant tots els ingredients, excepte la mantega que la incorporarem a mig pastat per obtenir la massa elàstica. La temperatura de la massa ha de ser d’uns 24ºC. La deixarem reposar 30 minuts a la nevera.
Passat aquest temps, dividirem les porcions en 80g i les boleiarem. Les deixem reposar 30 minuts més.
Les laminem, deixem reposar 2 hores més a 28ºC i fornegem a 220ºC durant 8 minuts.
Procedirem a preparar la crema de formatge i la melmelada de gerds per decorar.
Per la crema de cheesecake escalfarem la nata i el sucre amb els rovells espumats i coem a 85º. Afegim la gelatina hidratada. A 35º incorporem el formatge i deixem reposar 12h a la nevera.
Per elaborar la melmelada de gerds, escalfarem el puré, 200g de sucre i la pectina fins que comenci a bullir. Tapem i refrigerem a la nevera.