Recepta patrocinada per:

TRONQUETS DE MACARRONS FARCITS DE CARN I MASCARPONE

- 210 g aigua
- 210 g llet sense lactosa
- 175 g mantega de porc
- 25 g sucre gra
- 5 g sal
- 250 g farina
- 220 g ous
- 60 g llet (per ajustar consistència)
-
En un recipient, posar a escalfar, a 90ºC: aigua, llet, greix, sucre i sal. Seguidament, incorporar la farina i remenar amb una espàtula o a màquina, amb la pala, un parell de minuts.
-
Adjuntar els ous a poc a poc. Finalment, afegir la llet extra fins a obtenir la consistència desitjada.
-
En una safata, sobre una silicona o silpain, escudellar porcions de 10 cm de llarg aproximadament (es pot tenir congelat, jaque aquest producte es manté congelat a la perfecció).
-
Coure al forn a 160 oC durant 33’ aproximadament, o just fins a obtenir un producte daurat consistent.
-
Acabat: en el fons posar amb una mànega mascarpone. A sobre, macarrons farcits de carn picada (sal + pebre + oli d’oliva, vi blanc, cuinar a punt) i acabar amb fulles d’alfàbrega

