Search
Close this search box.

Brioix amb crema de cheesecake i gerds

 

Una manera diferent d’enamorar als clients aquest estiu.

Ingredients per la massa

  • 500 g de farina
  • 60 g de llevat
  • 330 g de llet
  • Pastar-ho tot i deixar doblar el seu volum
  • 1500 g de farina
  • 300 g de sucre
  • 300 g de mantega a daus freda
  • 20 g de sal
  • 400 g d’ou
  • 40 g de llevat
  • 250 g de llet

Crema cheesecake

  • 1 litre de nata 35%mg

  • 250 g de sucre

  • 200 g de rovell d’ou

  • 6 g de full de gelatina

  • 1 kg de formatge philadelphia

Mermelada de gerds

  • 500 g de puré de gerds

  • 200 g de sucre

  • 50 g de sucre

  • 14 g pectina NH

 

Recepta patrocinada per: 

Primer de tot prepararem la massa de brioix pastant tots els ingredients, excepte la mantega que la incorporarem a mig pastat per obtenir la massa elàstica. La temperatura de la massa ha de ser d’uns 24ºC. La deixarem reposar 30 minuts a la nevera.

Passat aquest temps, dividirem les porcions en 80g i les boleiarem. Les deixem reposar 30 minuts més.

Les laminem, deixem reposar 2 hores més a 28ºC i fornegem a 220ºC durant 8 minuts.

Procedirem a preparar la crema de formatge i la melmelada de gerds per decorar.

Per la crema de cheesecake escalfarem la nata i el sucre amb els rovells espumats i coem a 85º. Afegim la gelatina hidratada. A 35º incorporem el formatge i deixem reposar 12h a la nevera.

Per elaborar la melmelada de gerds, escalfarem el puré, 200g de sucre i la pectina fins que comenci a bullir. Tapem i refrigerem a la nevera.