Search
Close this search box.

Bunyols farcits de crema de lima

Ingredients per la massa 

  • 250 gr de llet

    250 gr d’agua

    5 gr de sal

    10 gr de sucre

    220 gr de mantega

    275 gr de farina fluixa

    500 gr d’ous

Ingredients crema de vainilla

800 gr de llet

200 gr de nata

1 beina de vainilla

200 gr de sucre

80 gr de midó de blat

160 gr de gemmes d’ou

2 gr de sal

 

        Recepte patrocinada per:

             

 

Preparar la pasta:

Posar en una font de calor la llet, l’aigua, la sal, el sucre i la mantega, quan arrencada el bulliment, incorporar la farina i coure fins que s’enlairi del recipient.

Posar en màquina amb accessori pala i anar incorporant els ous a poc a poc fins que estiguin incorporats tots.

 

Procediment per la crema:

Escalfar la llet, la nata i la vainilla i infusionar 15 minuts.

D’altra banda, barrejar les gemmes amb el sucre, la sal i el midó. Colar la llet sobre les gemmes i posar la mescla al foc. Bullir fins que el midó estigui bullit i retirar del foc.

Abocar en un recipient net i tapar.

 

Procediment:

  • Posar la massa de bunyol en una pispa pastissera.
  • Fregir les boles de massa en oli a 180ºC.

  • Una vegada fregits, escórrer en paper absorbent.

  • Enfarinar els bunyols amb sucre.

  • Posar la crema en una pispa pastissera i emplenar els bunyols.