Massa de bunyols
-
500 de llet sencera
-
200 de mantega
-
200 g xocolata de llet
-
20 g sal
Posar en una font de calor i quan comenci abullir, afegir la farina
- 400 g farina W 110
- 350 g ous ±
- 200 g xocolata de llet
- 150 g licor de marrasquino ±
- 150 g crema pastissera
- C/S canyella i anís en pols
-
Quan la primera fase bulli, retirar de la font de calor i afegir la farina, removent amb una espàtula fins que s’enlairi.
-
Posar la mescla dins del perol de la batedora amb la pala o batedor.
-
Afegir a poc a poc els ous i crema.
-
Finalment, barrejar el licor a la consistència desitjada, per a saber si la consistència és la correcta es prova fent uns quants els bunyols, i si es donen la volta tot sols sabrem que la massa té la consistència desitjada
5. Fregir a 140 °C aprox. Durant uns 6/ 8 minuts, segons grandària.
6. Acabar banyant de xocolata i encenalls de xocolata blanca.