Search
Close this search box.

Bunyols de marrasquino i xocolata

 

Massa de bunyols

  • 500 de llet sencera

  • 200 de mantega

  • 200 g xocolata de llet

  • 20 g sal

Posar en una font de calor i quan comenci abullir, afegir la farina

  • 400 g farina W 110
  • 350 g ous ±
  • 200 g xocolata de llet
  • 150 g licor de marrasquino ±
  • 150 g crema pastissera
  • C/S canyella i anís en pols
     
  1. Quan la primera fase bulli, retirar de la font de calor i afegir la farina, removent amb una espàtula fins que s’enlairi.

  2. Posar la mescla dins del perol de la batedora amb la pala o batedor.

  3. Afegir a poc a poc els ous i crema.

  4. Finalment, barrejar el licor a la consistència desitjada, per a saber si la consistència és la correcta es prova fent uns quants els bunyols, i si es donen la volta tot sols sabrem que la massa té la consistència desitjada

 

5. Fregir a 140 °C aprox. Durant uns 6/ 8 minuts, segons grandària.

 

 

6. Acabar banyant de xocolata i encenalls de xocolata blanca.