Ingredients de la massa:
- 200 g de rovells dou
- 15 g de pell de llimona ratllada
- 8 g de sal fina
- 200 g de mantega 70ºC
- 100 g de curaçao
- 100 g de rom blanc
- 350 g de clares muntades
- 530 g de sucre gra
- 480 g d’ametlla en pols
- 250 g de midó
- 50 g de farina
Ingredients del suc de taronja
- 400 g de xarop a 30o Baumé
- 800 g de suc de taronja natural
Recepta patrocinada per:
- En un bol, posar els següents ingredients rovells d’ous, pell de llimona i sal.
- Barrejar-ho tot lleugerament amb un batedor i afegir mantega.
- Afegir-hi, a continuació el curaçao i de rom blanc
- A la batedora preparar les clares muntades i de sucre gra
- Muntar a punt de neu
- Barrejar prèviament l’ametlla en pols, el midó, la farina.
- I afegir la resta d’ingredients: La barreja de les clares muntades, la farina, midó i ametlla en pols. Tot seguit, els rovells els ingredients que ja se li han incorporat anteriorment.
- Omplir els motlles de Flexipan de 7.5 Ǿ amb una mànega.
- Coure al forn a temperatura fluixa (165oC aprox.), entre uns 12′ i 14′
- Desemmotllar, refredar.
- Banyar la genovesa amb el xarop de taronja.
- Decorar amb fruites del temps. Ba- nyar prèviament les fruites en aigua amb àcid cítric, per evitar el seu rà- pid deteriorament per l’oxidació. (25 g àcid cítric per litre d’aigua freda).
- Acabat: escampar per sobre amb llustre.