Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cassoleta genovesa amb fruites

 

Ingredients de la massa:

  • 200 g de rovells dou
  • 15 g de pell de llimona ratllada
  • 8 g de sal fina
  • 200 g de mantega 70ºC
  • 100 g de curaçao
  • 100 g de rom blanc
  • 350 g de clares muntades
  • 530 g de sucre gra
  • 480 g d’ametlla en pols
  • 250 g de midó
  • 50 g de farina

Ingredients del suc de taronja

  • 400 g de xarop a 30o Baumé
  • 800 g de suc de taronja natural

 

Recepta patrocinada per: 

 

  1. En un bol, posar els següents ingredients rovells d’ous, pell de llimona i sal.
  2. Barrejar-ho tot lleugerament amb un batedor i afegir mantega.
  3. Afegir-hi, a continuació el curaçao i de rom blanc
  4. A la batedora preparar les clares muntades i de sucre gra
  5. Muntar a punt de neu
  6. Barrejar prèviament l’ametlla en pols, el midó, la farina.
  7. I afegir la resta d’ingredients: La barreja de les clares muntades, la farina, midó i ametlla en pols. Tot seguit, els rovells els ingredients que ja se li han incorporat anteriorment.
  8. Omplir els motlles de Flexipan de 7.5 Ǿ amb una mànega.

  1. Coure al forn a temperatura fluixa (165oC aprox.), entre uns 12′ i 14′
  2. Desemmotllar, refredar.
  3. Banyar la genovesa amb el xarop de taronja.

  1. Decorar amb fruites del temps. Ba- nyar prèviament les fruites en aigua amb àcid cítric, per evitar el seu rà- pid deteriorament per l’oxidació. (25 g àcid cítric per litre d’aigua freda).

  1. Acabat: escampar per sobre amb llustre.