Search
Close this search box.

Cheesecake gastronòmic salat

Ingredients per la massa 

340g de galetes salades triturades

140g de mantega líquida

240 g de formatge parmesà

900 g de formatge mascarpone

30 g de sucre

45 g d’alfàbrega fresca picada

4 ous

2 g de sal

600 g de tomàquets cherry

Espècies al gust (orenga, all en pols, pebre, romaní,…)

Oli d’oliva

 

 

        Recepta patrocinada per:

             

Procediment per a la base

Triturar les galetes i barrejar amb la mantega. Posar-ho en motlles i fornejar 170º durant 5 minuts.

Massa cheesecake

Triturar els formatges parmesà i mascarpone amb el sucre, l’alfàbrega, els ous i la sal fins a obtenir una massa homogènia.

Omplir els motlles i fornejar a 170º entre 10 i 15 minuts en cas que siguin motlles individuals.

30/35 minuts si son motlles de 20 cm.

Toc final:

Especial els tomàquets en un recipient amb l’oli i les espècies al gust.

Fornejar durant 35 minuts o fins al punt dessitjat a 170º.

Deixar refredar i posar per sobre dels cheesecakes.