
Ingredients per la massa
340g de galetes salades triturades
140g de mantega líquida
240 g de formatge parmesà
900 g de formatge mascarpone
30 g de sucre
45 g d’alfàbrega fresca picada
4 ous
2 g de sal
600 g de tomàquets cherry
Espècies al gust (orenga, all en pols, pebre, romaní,…)
Oli d’oliva
Recepta patrocinada per:
Procediment per a la base
Triturar les galetes i barrejar amb la mantega. Posar-ho en motlles i fornejar 170º durant 5 minuts.
Massa cheesecake
Triturar els formatges parmesà i mascarpone amb el sucre, l’alfàbrega, els ous i la sal fins a obtenir una massa homogènia.
Omplir els motlles i fornejar a 170º entre 10 i 15 minuts en cas que siguin motlles individuals.
30/35 minuts si son motlles de 20 cm.
Toc final:
Especial els tomàquets en un recipient amb l’oli i les espècies al gust.
Fornejar durant 35 minuts o fins al punt dessitjat a 170º.
Deixar refredar i posar per sobre dels cheesecakes.