Search
Close this search box.

classificats per al Best Of Mondial du Pain

L’equip de la Baking School Barcelona Sabadell, representant a Espanya al Mondial du Pain, ha aconseguit la sisena posició en la desena edició d’aquest prestigiós concurs, celebrat del 19 al 22 d’octubre a Nantes.

Amb aquest resultat, l’equip, format per Roger Vilardosa i Isaac Galofré, i entrenat per David Hernández, assoleix el passi a The Best Of Mondial du Pain, versió reduïda i molt selectiva del Mondial du Pain, on només s’hi accepten els equips millors classificats de l’edició anterior del Mondial.

Roger Vilardosa és el primer alumne de la promoció del tercer Màster, i ja va participar com a ‘commis’ en la novena edició del Mondial on van guanyar, juntament amb David Hernández, el premi a Millor Brioixeria. Com a ajudant, té al seu costat l’alumne de la novena edició del Màster Isaac Galofré, un jove flequer que treballa a Ca l’Arseni, la fleca de la seva família a Sant Sadurní d’Anoia.

En aquesta ocasió, doncs, l’equip és entrenat per David Hernández, membre de l’equip de la darrera edició, el que suposa una gran novetat, ja que Yohan Ferrant dóna un pas al costat, mostrant la seva confiança en els seus alumnes.

Noticies relacionades

Amb el suport de: