Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Coca d’avellanes amb formatges, fulles verdes i vinagreta de gerds

 

Aquesta refrescant i atractiva recepta serveix tant per picar a qualsevol hora com per fer un àpat ràpid i casual

 

Ingredients per massa

  • 1000 g farina w 130 – 600 g aigua
  • 100 g oli d’oliva
  • 25 g sal
  • 20 g llevat
  •  200 g massa mare
  • 200 g avellanes torrades i picades

Vinagreta de gerds

  •  50 g vinagre de Mòdena
  • 100 g oli d’oliva
  • 30 g gerds
  • Sal i pebre al gust

Farciment

  • Fulles de ruca i créixens. – Daus de formatge feta i mozzarellines.
  • Gerds i nous.

 

Recepta patrocinada per: 

  1. Amassar tots els ingredients i deixar reposar la massa 20’ tapada.

  2. Fer porcions de 200 g, formar barrots de 30 cm i fermentar 60’ a 28ºC

    Pintar amb oli, aplanar i enfornar sobre ceba caramel·litzada 14′ a 240ºC.

    Un cop freda la coca, disposar el farciment a sobre i amanir.