Search
Close this search box.

Coca caputxí

A qui no li agrada prendre’s un cafè amb un bon tros de coca? Presentem, avui, una recepta que combina totes dues coses…

 

Coca caputxí

 

 

 
  • 1200 g de farina 300W
  • 900 g de llet
  • 40 g de cafè soluble
  • 2 ous
  • 165 g de sucre
  • 55 g de llevat liofilitzat
  • 110 g de mantega
  • 20 g de sal

Almívar

  • 1 l d’aigua
  • 1300 g de sucre
  1. Dissoldre el cafè en 100 g de llet tèbia. Pastar-ho tot junt a excepció de la mantega, que incorporarem a daus freda a mig pastat.

     

  2. La textura de la massa ha de ser tova per l’alta hidratació, reposar en bloc 2 hores a 0 oC. Desgasificar i fer pesades de 300 g.

     

  3. Tornar a fer un repòs de 30 minuts a la nevera. Estirar i fermentar a 28 graus i un 70% d’humitat

     

  4. Coure a 195 oC. Una vegada freda, banyar amb un almívar de cafè (100 g de almívar base i 50 g de cafè exprés).

     

  5. Omplir amb nata aromatitzada amb vainilla.

     

  6. Banyar la tapa amb l’almívar de cafè, tapar i decorar al gust.

    Recepta patrocinada per: