A qui no li agrada prendre’s un cafè amb un bon tros de coca? Presentem, avui, una recepta que combina totes dues coses…
Coca caputxí

- 1200 g de farina 300W
- 900 g de llet
- 40 g de cafè soluble
- 2 ous
- 165 g de sucre
- 55 g de llevat liofilitzat
- 110 g de mantega
- 20 g de sal
Almívar
- 1 l d’aigua
- 1300 g de sucre
-
Dissoldre el cafè en 100 g de llet tèbia. Pastar-ho tot junt a excepció de la mantega, que incorporarem a daus freda a mig pastat.
-
La textura de la massa ha de ser tova per l’alta hidratació, reposar en bloc 2 hores a 0 oC. Desgasificar i fer pesades de 300 g.
-
Tornar a fer un repòs de 30 minuts a la nevera. Estirar i fermentar a 28 graus i un 70% d’humitat
-
Coure a 195 oC. Una vegada freda, banyar amb un almívar de cafè (100 g de almívar base i 50 g de cafè exprés).
-
Omplir amb nata aromatitzada amb vainilla.
-
Banyar la tapa amb l’almívar de cafè, tapar i decorar al gust.
Recepta patrocinada per: