Ingredients per massa
- 1.000 g farina de semiforça
- 200 g oli d’oliva
- 300 g vi blanc
- 200 g aigua
- 20 g sal
- 30 g llevat
Ingredients pel farcit
- Carbassa pelada i tallada a làmines fines
- Comí
- Pebre vermell
- Sal
- Oli d’oliva
- Secret de porc ibèric rostit
- Germinats d’alfals
- vinagreta de fastuc
Ingredients per la vinagreta
- 300 gr d’oli d’oliva
- 100 gr de vinagre de Mòdena
- 50 g mostassa
- 70 g pistatxos
- Sal i pebre
(Passar tots els ingredients pel túrmix)
Recepta patrocinada per:
-
Pastar tots els ingredients fins a obtenir una massa fina i elàstica. Deixar reposar en bloc fins que dobli el seu volum.
-
Dividir en peces de 50 grams i formar barrots de 15 cm. Deixar reposar de 30 a 45 minuts.
-
Estirar amb un corró i anar posant a sobre els ingredients del farcit: primer de tot, les làmines de carbassa.
-
Pressionar la carbassa perquè s’insereixi en la massa. Amanir amb sal, comí, pebre vermell i l’oli d’oliva. Enfornar a 200oC durant 20 minuts aproximadament.
-
un cop surtin les coques del forn, laminar el secret de porc ibèric, que prèviament haurem rostit (es pot rostir al forn a 200oC durant 15‘ aprox.)
-
Col·locar a sobre de la coca unes làmines de secret. Posar damunt del secret de porc uns germinats i finalment amanir amb la vinagreta de festuc.