Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Coca de carxofes i espàrrecs amb romesco i massa de fruits secs

 

Una coca salada que de ben segur no deixarà indiferent a ningú i serà una aposta segura per aquestes nits d’estiu.

 

Ingredients per massa

  • 1000g farina semiforça
  • 600g aigua
  • 150g massa mare
  • 20g llevat
  • 30g sucre
  • 30g mantega
  • 20g sal
  • 30g llet en pols
  • 300g de nous i avellanes picades

Ingredients del farciment:

  • Ceba confitada
  • Carabassó laminat i enfornat 5’
  • Espàrrecs laminats i enfornats 5’
  • Carxofa romana en oli
  • Formatge camemebert
  • Poma baby
  • Salsa romesco

 

Recepta patrocinada per: 

 

 

  1. Pastar tots els ingredients de la massa excepte les nous i avellanes, fins a obtenir una massa fina i elàstica.
  2. Una vegada realitzada la massa afegir les nous i avellanes i barrejar. Temperatura final pastat 24 °C. Posar la massa en una taula. Reposar en bloc 40’
  3. Dividir la massa en peces de 200g (o del pes desitjat).
  4. Formar una coca de 40cm i deixar reposar 60’.
  5. Posar la coca en safata i aplanar amb els dits.
  6. Posar la massa a fermentar 40’ aprox.
  7. Una vegada fermentada posar damunt la ceba confitada, les làmines de carabassó saltat, els espàrrecs laminats i saltats i la carxofa romana i enfornar. Temperatura de cocció 240 °C Temps de cocció: 12’ aprox.
  8. En sortir del forn decorar amb formatge camembert, poma
    baby i salsar amb salsa romesco.