Ingredients per massa
- 1000g farina semiforça
- 600g aigua
- 150g massa mare
- 20g llevat
- 30g sucre
- 30g mantega
- 20g sal
- 30g llet en pols
- 300g de nous i avellanes picades
Ingredients del farciment:
- Ceba confitada
- Carabassó laminat i enfornat 5’
- Espàrrecs laminats i enfornats 5’
- Carxofa romana en oli
- Formatge camemebert
- Poma baby
- Salsa romesco
Recepta patrocinada per:
- Pastar tots els ingredients de la massa excepte les nous i avellanes, fins a obtenir una massa fina i elàstica.
- Una vegada realitzada la massa afegir les nous i avellanes i barrejar. Temperatura final pastat 24 °C. Posar la massa en una taula. Reposar en bloc 40’
- Dividir la massa en peces de 200g (o del pes desitjat).
- Formar una coca de 40cm i deixar reposar 60’.
- Posar la coca en safata i aplanar amb els dits.
- Posar la massa a fermentar 40’ aprox.
- Una vegada fermentada posar damunt la ceba confitada, les làmines de carabassó saltat, els espàrrecs laminats i saltats i la carxofa romana i enfornar. Temperatura de cocció 240 °C Temps de cocció: 12’ aprox.
- En sortir del forn decorar amb formatge camembert, poma
baby i salsar amb salsa romesco.