Ingredients per la massa
1700g farina de força
900g llet freda
10g extracte de malta
20g sucre
60g llevat fresc
100g ou
250g mantega (reservar i afegir al final
del pastat)
36g sal
100g salsa pesto
1 feix d’albahaca picada
50g oli d’oliva
200g parmesà en pols
Recepta patrocinada per:

Procediment per a la base
Passar per la túrmix l’alfàbrega amb l’oli d’oliva i reservar.
Amasseu tots els ingredients excepte la mantega, el pesto, el parmesà i l’oli d’alfàbrega, fins a formar el gluten.
Un cop format el gluten, afegiu la mantega i amasseu fins que s’integri completament a la massa. Quan la mantega estigui integrada, incorporeu l’oli d’alfàbrega, la salsa pesto i el formatge parmesà, i amasseu fins que quedin ben integrats.
Treballeu la massa amb oli. La temperatura de la massa ha d’estar entre 23-25 ºC. Poseu-la en un recipient untat amb oli de gira-sol. Deixeu reposar en bloc 20 minuts a temperatura ambient.

Pas a pas
Dividiu porcions de 50 g o del pes desitjat. Feu boles i deixeu reposar tapades 15 minuts a la nevera.
Estireu la massa amb un corró fins a 10 cm de diàmetre i poseu-la a la safata.
Pinteu amb ou i deixeu fermentar uns 90 minuts.
Temperatura de la cambra: 28 ºC i 75% d’humitat.

Un cop fermentada la coca, afegiu a sobre crema de formatge de cabra i alvocat i enforneu a 230ºC, 12 minuts aproximadament.

Lamineu pera baby i prepareu una vinagreta de gerds.

En sortir del forn, afegiu a sobre els germinats d’alfals, pera baby i cecina. Decireu amb gerds i salsegeu amb la vinagreta de gerds.


