Aquesta refrescant i atractiva recepta serveix tant per picar a qualsevol hora com per fer un àpat ràpid i casual.
Recepta patrocinada per:
Coca d’avellanes amb formatges, fulles verdes i vinagreta de gerds
Avui us portem una recepta molt cridanera i atractiva de cara als clients, que serveix tant per picar a qualsevol hora com per fer un àpat ràpid i informal.
En primer lloc, amassarem tots els ingredients, excepte les avellanes. Un cop tinguem una massa fina i elàstica, afegirem les avellanes i barrejarem. A continuació, deixarem reposar la massa tapada durant 20 minuts.
Després, la dividirem en porcions de 200 g i formarem barrots de 30 cm, que deixarem fermentar durant una hora a 28 ºC.
En acabar, posarem la massa en una safata de cocció, la pintarem amb oli d’oliva i l’aplanarem amb els dits. A continuació, la posarem sobre ceba caramel·litzada i enfornarem a 240 ºC durant 14 minuts.
En fred
Un cop s’hagi refredat la coca, disposarem el farciment a sobre, en aquest ordre: fulles de ruca i creixens, daus de formatge feta i mozzarellines, gerds i nous.
Finalment, amanirem el resultat amb la vinagreta de gerds, que elaborarem amb vinagre de Mòdena, oli d’oliva, gerds, sal i pebre.
Veureu com els vostres clients es queden amb la boca oberta quan vegin aquesta delícia a l’aparador.Bon profit!
- 1000 g de farina w 130
- 600 g d’aigua
- 100 g d’oli d’oliva
- 25 g de sal
- 20 g de llevat
- 200 g de massa mare
- 200 g d’avellanes torrades i picades
Vinagreta de gerds
- 50 g de vinagre de mòdena
- 100 g d’oli d’oliva
- 30 g de gerds
- Sal i pebre al gust
Farciment
- Fulles de ruca i créixens
- Daus de formatge feta i mozzarellines
- Gerds i nous
-
Amassar tots els ingredients i deixar reposar la massa 20′ tapada
-
Fer porcions de 200g, formar barrots de 30 cm i fermentar 60′ a 28º
-
Pintar amb oli, aplanar i enfornar sobre ceba caramel·litzada 14′ a 240ºC
-
Un cop freda la coca disposar el farciment a sobre i amanir