Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Coca d’avellanes amb formatges, fulles verdes i vinagreta de gerds

Aquesta refrescant i atractiva recepta serveix tant per picar a qualsevol hora com per fer un àpat ràpid i casual.

Recepta patrocinada per:

Coca d’avellanes amb formatges, fulles verdes i vinagreta de gerds

 

Avui us portem una recepta molt cridanera i atractiva de cara als clients, que serveix tant per picar a qualsevol  hora com per fer un àpat ràpid i informal.

En primer lloc, amassarem tots els ingredients, excepte les avellanes. Un cop tinguem una massa fina i elàstica, afegirem les avellanes i barrejarem. A continuació, deixarem reposar la massa tapada durant 20 minuts.

Després, la dividirem en porcions de 200 g i formarem barrots de 30 cm, que deixarem fermentar durant una hora a 28 ºC.

En acabar, posarem la massa en una safata de cocció, la pintarem amb oli d’oliva i l’aplanarem amb els dits. A continuació, la posarem sobre ceba caramel·litzada i enfornarem a 240 ºC durant 14 minuts.

En fred

Un cop s’hagi refredat la coca, disposarem el farciment a sobre, en aquest ordre: fulles de ruca i creixens, daus de formatge feta i mozzarellines, gerds i nous.

Finalment, amanirem el resultat amb la vinagreta de gerds, que elaborarem amb vinagre de Mòdena, oli d’oliva, gerds, sal i pebre.

Veureu com els vostres clients es queden amb la boca oberta quan vegin aquesta delícia a l’aparador.Bon profit!

 

 
  • 1000 g de farina w 130
  • 600 g d’aigua
  • 100 g d’oli d’oliva
  • 25 g de sal
  • 20 g de llevat
  • 200 g de massa mare
  • 200 g d’avellanes torrades i picades

Vinagreta de gerds

  • 50 g de vinagre de mòdena
  • 100 g d’oli d’oliva
  • 30 g de gerds
  • Sal i pebre al gust

Farciment

  • Fulles de ruca i créixens
  • Daus de formatge feta i mozzarellines
  • Gerds i nous
  1. Amassar tots els ingredients i deixar reposar la massa 20′ tapada

  2. Fer porcions de 200g, formar barrots de 30 cm i fermentar 60′ a 28º

  3. Pintar amb oli, aplanar i enfornar sobre ceba caramel·litzada 14′ a 240ºC

  4. Un cop freda la coca disposar el farciment a sobre i amanir