Una proposta innovadora per als qui busquen oferir tradicions sense renunciar a la creativitat i la diferència
Recepta patrocinada per:
Coca reconstruïda
Dins de les coques dolces, la coca de Sant Joan és, sens dubte, una de les més populars i festives de Catalunya. Tradicionalment, es menja per celebrar la nit de Sant Joan,la del 23 al 24 de juny, coneguda com la revetlla de Sant Joan .En aquesta proposta que us portem a Newspa, Juan Carlos Roche aposta peruna reconstrucció del producte, basat en gelificats de diverses fruites tropicals. Així, el gust i el color de les fruites gelificades vesteixen de gala una de les coques més festives de l’estiu .
Gelificats, polpes de fruita
Puré de Llimona
- 100 g llimona
- 20 g sucre
- 3 g goma de gellan
Puré de maracujà
- 100 g maracujà
- 20 g sucre
- 3 g goma de gellan
Puré de fruita de la passió
- 100 g fruita de la passió
- 20 g sucre
- 3 g goma gellan
Puré de gerd
- 100 g gerd
- 20 g sucre
- 3 g goma de gellan
Ingredients massa
- 1000 g de farina
- 150 g de sucre
- 400 g d’ous
- 25 g de llevat
- 200 g de massa mare
- 25 g de sal
- 225 g de llet
- c/s taronja/llimona
- 350 g de mantega
-
Pastar tots els ingredients menys la mantega. Un cop format el gluten, incorporem la mantega en diverses vegades. Fem pesades de 450 g i laminem. Pintar amb ou i posar a fermentar.
-
Escalfar les polpes amb el sucre i la goma a 105ºC. Dosificar en semesferes o diferents formes i refredar.
-
Decorar amb pinyons i sucre i enfornar.