-
1.500 g farina de mitja força
-
30 g sal
-
400 g aigua (aprox.)
-
120 g oli d’oliva verge extra
-
30 g llevat premsat fresc
Recepta patrocinada per:
-
Amassar farina, sal, aigua i oli. Afegir-hi el llevat diluït en aigua freda. Fer pesades de de 450 g, funyir i reposar en bloc 10’. Formar barres d’uns 50 cm de llarg i deixar-les.
-
Estirar, empolvorar amb farina i fermentar fins triplicar el volum. Abans d’enfornar, clavar-hi els dits formant una superfície irregular i empolvorar amb sucre gra.
-
Coure al forn durant 12 minuts a 230ºC i 10 minuts amb la porta entreoberta a la mateixa temperatura.
-
En sortir, pulveritzar pel damunt abundant licor d’anís. Un cop fredes, banyar les coques amb cobertura de xocolata.
-
Aplicar una capa d’aire comprimit per tal que la capa de xocolata sigui el més fi possible.
- Abans que la xocolata s’endureixi, decorar amb fruits secs, boletes cruixents de cereals recobertes de xocolata, flors i/o galetes.