- 400 g de mantega a temperatura ambient · 350 g de sucre
- 5 g de sal
- 1 g de vainilla
- 300 g d’ou a temperatura ambient
- 320 g de puré de poma natural
- 500 g de farina d’espelta blanca ecològica
- 12 g d’impulsor
- 60 g de pipes de carbassa
Ingredients per l’acabat
- Poma tallada
- Pipes de carbassa
- Sucre
Recepta patrocinada per:
- Batre la mantega fins que comenci a blanquejar.
- Afegir-hi el sucre juntament amb la sal i la vainilla, i batre fins que torni a blanquejar.
- Afegir-hi els ous a poc a poc i batre fins que la barreja quedi homogènia.
-
Afegir-hi manualment el puré de poma i barrejar amb espàtula. seguidament, afegir-hi la farina amb l’impulsor i barrejar. Per acabar, afegir les pipes de carbassa.
Posar la barreja en motlles folrats, omplint fins al 60 %. Posar a sobre poma tallada, pipes de carbassa i sucre.
Enfornar a 180oC. Un cop freda, es pot decorar amb sucre llustre o pintar amb gelatina de poma.