Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Coques de Sant Joan enxuixades

 

Les clàssiques coques de Sant Joan, glacejades per tal de donar un punt diferent a la nit més curta de l’any

Per Sant Joan no pot faltar a la taula la tradicional coca. Per aquesta revetlla, Jordi Farrés us proposa una petita variació per afegir una mica més d’emoció a la nit més curta de l’any. La proposta consisteix en glacejar la coca, a la manera dels ‘donuts’, donant-li un contradictori aspecte ‘nevat’ a la coca per excel·lència de l’estiu.

Us garanteixo que amb aquesta petita variació sorprendreu els vostres clients. Bona revetlla!

 

  • 330 g farina de força 48 g sucre blanc
  • 50 g ous sencers
  • 6 g sal
  • 120 g llet
  • 30 g llevat fresc
  • 48 g mantega
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 1 pell de taronja ratllada
  • C/S aigua de flor de taronger (‘azahar’)
  • C/S vainilla natural en pasta

Recepta patrocinada per: 

  1. Pastar tots els ingredients, afegint més tard la mantega freda i tallada a daus i el llevat. Reposar en fred en bloc 10’.
  2. Dividir en pesades de 400 g i formar boles ven funyides. Reposar tapades 10’. Estirar i fermentar a 30ºC 2,5h.
  3. Fregir en oli de gira-sol a 175oC per les dues cares fins daurar. Col·locar al damunt fruita confitada tallada.
  4. Napar amb una glaça morta i deixar eixugar fins que l’aigua s’evapori i formi una crosta fina de sucre.