- 330 g farina de força 48 g sucre blanc
- 50 g ous sencers
- 6 g sal
- 120 g llet
- 30 g llevat fresc
- 48 g mantega
- 1 pell de llimona ratllada
- 1 pell de taronja ratllada
- C/S aigua de flor de taronger (‘azahar’)
- C/S vainilla natural en pasta
Recepta patrocinada per:
- Pastar tots els ingredients, afegint més tard la mantega freda i tallada a daus i el llevat. Reposar en fred en bloc 10’.
- Dividir en pesades de 400 g i formar boles ven funyides. Reposar tapades 10’. Estirar i fermentar a 30ºC 2,5h.
- Fregir en oli de gira-sol a 175oC per les dues cares fins daurar. Col·locar al damunt fruita confitada tallada.
-
Napar amb una glaça morta i deixar eixugar fins que l’aigua s’evapori i formi una crosta fina de sucre.