
“Quan vaig descobrir el món del pa, em vaig enamorar: és un ofici viu i creatiu.”
Entrecvistem MªCruz Barón, sotsdirectora de la Baking School Barcelona Sabadell

Entrecvistem MªCruz Barón, sotsdirectora de la Baking School Barcelona Sabadell

L’Escola de flequers enceta el curs lectiu amb un bon grapat de monogràfics i noves edicions d’iniciació i especialització.

Yohan Ferrant impartirà una masterclass de panettone clàssic i de xocolata a l’octubre, i una altra de brioixeria creativa al novembre. La baking School Barcelona

Aquest programa innovador combina formació professionalitzadora amb treball remunerat a empreses del sector.

La sisena promoció del màster en Fleca Artesana d’Excel·lència visita l’Atelier m’alice, una prestigiosa escola de flequers de Boussay.

El prestigiós flequer francès ha impartit una master class sobre brioixeria d’excel·lència.

La Baking School Barcelona Sabadell i l’Atelier M’Alice porten la primera masterclass de l’any de la mà de Brian Boclet Els pròxims 27 i 28

El director de la Baking School Barcelona Sabadell aconsegueix una de les majors distincions que atorga el Govern del seu país natal. El director de

L’Escola de Flequers programa per als propers mesos cursos intensius de fleca i brioixeria, diversos monogràfics i una master class amb Brian Boclet. El sector