
Els alumnes del màster, a França
La sisena promoció del màster en Fleca Artesana d’Excel·lència visita l’Atelier m’alice, una prestigiosa escola de flequers de Boussay.
La sisena promoció del màster en Fleca Artesana d’Excel·lència visita l’Atelier m’alice, una prestigiosa escola de flequers de Boussay.
El prestigiós flequer francès ha impartit una master class sobre brioixeria d’excel·lència.
La Baking School Barcelona Sabadell i l’Atelier M’Alice porten la primera masterclass de l’any de la mà de Brian Boclet Els pròxims 27 i 28
El director de la Baking School Barcelona Sabadell aconsegueix una de les majors distincions que atorga el Govern del seu país natal. El director de
L’Escola de Flequers programa per als propers mesos cursos intensius de fleca i brioixeria, diversos monogràfics i una master class amb Brian Boclet. El sector
L’Escola de Flequers ha ofert en el primer trimestre de l’any diversos monogràfics, un curs intensiu de brioixeria artesana i un d’iniciació a la fleca.
El curs ofereix una formació pràctica intensiva i completa, des de pans tradicionals fins a brioixeria moderna, passant per la gestió higiènica i tècniques de
El Curs Intensiu d’Especialització en Pans Artesans ofereix als flequers en actiu una formació pràctica fàcilment compaginable amb el dia a dia a l’obrador. El
La cinquena edició del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència ha celebrat ja la seva cloenda a la Baking School Barcelona Sabadell. Aquest curs, vaixell insígnia del centre formatiu, s’ha impartit aquest curs des d’octubre de 2023 a juliol de 2024, sota la direcció de Yohan Ferrant, guanyador de la Selecció Francesa de Fleca per al Mundial 2019, tercera i segona posició en el 7è i 8è Campionat Mundial du Pain, respectivament, doble podi al 3r i 4rt Best of Mondial du Pain.