Search
Close this search box.

Frozen de taronja

Recepta patrocinada per:

Frozen de taronja

 

 
  • 400 g puré de taronja
  • 120 g rovells d’ou pasteuritzats
  • 50 g sucre gra
  • 10 g fulles de gelatina
  • 250 g xocolata blanca
  • 50 g mantega de cacau
  • 200 g nata al 35% mg

Pasta sable

  • 90 g sucre llustre
  • 50 g dextrosa
  • 350 g mantega punt pomada
  • 80 g ametlla en pols
  • 400 g farina de blat
  • 50 g rovells d’ou pasteuritzat
  • c/s colorant negre o carbó vegetal
  1. Encalentir el puré i remoure amb un batedor a 36 °C.

  2. Afegir la gelatina remullada i escorreguda i batre amb el batedor de mà

  3. Fondre el cacau i la xocolata, afegir a la barrejar. Reservar fins al seu ús.

  4. Barrejar sucre i rovells i batre a mà fins que espongi lleugerament.

  5. Barrejar els rovells muntats amb la nata i afegir la resta d’ingredients amb cura.

  6. Abocar a un marc enfundat amb film o un motlle d’uns 18mm d’alçada i deixar refredar en el congelador.

Procès operatiu de la pasta sable

  1. Barrejar sucre, ametlla i mantega en la batedora amb la pala de velocitat lenta, afegint l’ou a poc a poc.

  2. Barrejar farina i carbó vegetal i afegir.

  3. Deixar refredar embalat amb film.

Acabat

  1. Estirar la pasta en la laminadora a 2,5 mm de gruix i tallar peces de 7×7 cm.

  2. Enfornar a 170°C de 18’ a 20 ́.

  3. Decorar amb crispy de taronja

  4. Deixar refredar i pintar els quadrats de pasta sabre amb cacau diluït

  5. Tallar porcions de frozen de 5,5 cm i posar entre dues peces de pasta.

VALORS NUTRICIONALS PER 100G DE PRODUCTE CALCULAT PER A AQUESTA RECEPTA

  • Valor energètic = 1.672 kJ – 400 Kcal
  • Lípids = 28g
  • Glúcids = 30,3 g
  • Pròtids = 6,2 g
  • Sal=0,2g

Al·lèrgens: conté gluten i fruits secs