Recepta patrocinada per:
Frozen de taronja
- 400 g puré de taronja
- 120 g rovells d’ou pasteuritzats
- 50 g sucre gra
- 10 g fulles de gelatina
- 250 g xocolata blanca
- 50 g mantega de cacau
- 200 g nata al 35% mg
Pasta sable
- 90 g sucre llustre
- 50 g dextrosa
- 350 g mantega punt pomada
- 80 g ametlla en pols
- 400 g farina de blat
- 50 g rovells d’ou pasteuritzat
- c/s colorant negre o carbó vegetal
-
Encalentir el puré i remoure amb un batedor a 36 °C.
-
Afegir la gelatina remullada i escorreguda i batre amb el batedor de mà
-
Fondre el cacau i la xocolata, afegir a la barrejar. Reservar fins al seu ús.
-
Barrejar sucre i rovells i batre a mà fins que espongi lleugerament.
-
Barrejar els rovells muntats amb la nata i afegir la resta d’ingredients amb cura.
-
Abocar a un marc enfundat amb film o un motlle d’uns 18mm d’alçada i deixar refredar en el congelador.
Procès operatiu de la pasta sable
-
Barrejar sucre, ametlla i mantega en la batedora amb la pala de velocitat lenta, afegint l’ou a poc a poc.
-
Barrejar farina i carbó vegetal i afegir.
-
Deixar refredar embalat amb film.
Acabat
-
Estirar la pasta en la laminadora a 2,5 mm de gruix i tallar peces de 7×7 cm.
-
Enfornar a 170°C de 18’ a 20 ́.
-
Decorar amb crispy de taronja
-
Deixar refredar i pintar els quadrats de pasta sabre amb cacau diluït
-
Tallar porcions de frozen de 5,5 cm i posar entre dues peces de pasta.
VALORS NUTRICIONALS PER 100G DE PRODUCTE CALCULAT PER A AQUESTA RECEPTA
- Valor energètic = 1.672 kJ – 400 Kcal
- Lípids = 28g
- Glúcids = 30,3 g
- Pròtids = 6,2 g
- Sal=0,2g
Al·lèrgens: conté gluten i fruits secs