Galetes veganes de mongeta i nabius
- 280 g de mongeta vermella o blanca cuita
- 150 g de poma
- 50 g de nabius
- 20g g d’oli d’oliva
- 70 g de coco ratllat
- 70 g d’ametlla en pols
- 50 g de xarop auró pur
- 5 g d’impulsor
- 2 g de sal
- c/s de pebre de Jamaica i canyella
- 180 g de llet de coco (ajustar consistència desitjada)
Per decorar
- 70 g d’ametlla llaminada a tossets
- 120 g de xocolata vegana
-
Barrejar tots els ingredients menys les ametlles.
-
Triturar amb el mixer, no excessivament.
-
Afegir les ametlles i triturar lleugerament. És recomanable deixar trossets petits apreciables al paladar.
-
Escudellar amb màniga peces a la grandària desitjada sobre paper sulfuritzat.
-
Deixar les peces en el refrigerador per tal que adquireixin suficient consistència. Aplanar les galetes al gruix desitjat.
-
Enfornar a 160-170 °C durant 35 minuts, aproximadament. Han de quedar cruixents.
-
Deixar refredar i acabar amb xocolata negra o blanca.