Search
Close this search box.

Galetes veganes de mongeta i nabius

Galetes veganes de mongeta i nabius

 

 
  • 280 g de mongeta vermella o blanca cuita
  • 150 g de poma
  • 50 g de nabius
  • 20g g d’oli d’oliva
  • 70 g de coco ratllat
  • 70 g d’ametlla en pols
  • 50 g de xarop auró pur
  • 5 g d’impulsor
  • 2 g de sal
  • c/s de pebre de Jamaica i canyella
  • 180 g de llet de coco (ajustar consistència desitjada)

Per decorar

  • 70 g d’ametlla llaminada a tossets
  • 120 g de xocolata vegana
  1. Barrejar tots els ingredients menys les ametlles.

  2. Triturar amb el mixer, no excessivament.

  3. Afegir les ametlles i triturar lleugerament. És recomanable deixar trossets petits apreciables al paladar.

  4. Escudellar amb màniga peces a la grandària desitjada sobre paper sulfuritzat.

  5. Deixar les peces en el refrigerador per tal que adquireixin suficient consistència. Aplanar les galetes al gruix desitjat.

  6. Enfornar a 160-170 °C durant 35 minuts, aproximadament. Han de quedar cruixents.

  7. Deixar refredar i acabar amb xocolata negra o blanca.