Search
Close this search box.

Gotet de mousse de mel i mató amb fruits secs

Us proposem unes postres molt refrescants i atrevides, amb una barreja explosiva de gustos, colors, textures i sabor.

Gotet de mousse de mel i mató amb fruits secs

 

Aquí teniu una recepta per fer uns originals i atractius gotets barrejant gustos i textures tan diferents com fruits secs, mousse, mel i mató i xocolata. Us en llepareu els dits!

 

 

Mousse

  • 500 g de sucre
  • 40 g d’aigua
  • 12 rovells d’ou
  • 200 ml de llet
  • 20 fulles de gelatina
  • 350 g de mel
  • 1.000 g de mató
  • 500 g de fuits secs ((nous, pistatxos verds i pinyons))
  • 1.400 g de nata 38 % mg ((semidesmuntada))

Acabat

  • c/s d’ametlla torrada en pals
  • c/s de pinyons torrats
  • c/s de pistatxos verds
  • c/s de gelatina en fred
  • c/s de mel
  • c/s de cobertura 65 % cacau
  1. Fer una base de pals d’ametlla i mel al fons dels gotets.

  2. Omplir els gotets a 3/4 parts amb la mousse i reservar a la nevera.

  3. Posar una mescla de 200 g de gelatina i 200 g de mel a la superfície.

  4. Finalment, decorar amb pistatxos verds, pinyons i xocolata.

 
Appetizer, Dessert
fruits secs, got, mel i mató, mousse