Us proposem unes postres molt refrescants i atrevides, amb una barreja explosiva de gustos, colors, textures i sabor.
Gotet de mousse de mel i mató amb fruits secs
Aquí teniu una recepta per fer uns originals i atractius gotets barrejant gustos i textures tan diferents com fruits secs, mousse, mel i mató i xocolata. Us en llepareu els dits!
Mousse
- 500 g de sucre
- 40 g d’aigua
- 12 rovells d’ou
- 200 ml de llet
- 20 fulles de gelatina
- 350 g de mel
- 1.000 g de mató
- 500 g de fuits secs ((nous, pistatxos verds i pinyons))
- 1.400 g de nata 38 % mg ((semidesmuntada))
Acabat
- c/s d’ametlla torrada en pals
- c/s de pinyons torrats
- c/s de pistatxos verds
- c/s de gelatina en fred
- c/s de mel
- c/s de cobertura 65 % cacau
-
Fer una base de pals d’ametlla i mel al fons dels gotets.
-
Omplir els gotets a 3/4 parts amb la mousse i reservar a la nevera.
-
Posar una mescla de 200 g de gelatina i 200 g de mel a la superfície.
-
Finalment, decorar amb pistatxos verds, pinyons i xocolata.
Appetizer, Dessert
fruits secs, got, mel i mató, mousse