Search
Close this search box.

Jordi Castán presenta el receptari de tardor de Dona-li vida al pa

Amb l’arribada de la tardor, la cuina es transforma. Tornen els sabors reconfortants, els productes de temporada i les ganes de posar el forn en marxa. És en aquest context que el Gremi de flequers de la província de Barcelona presenta el receptari de tardor del projecte “Dona-li vida al pa”, la segona edició d’aquesta iniciativa que reivindica el pa artesà com a ingredient protagonista de la nostra gastronomia.

En aquesta ocasió, el receptari compta amb la col·laboració del reconegut xef Jordi Castán, que posa el seu segell personal en receptes pensades per gaudir del pa com mai abans: en plats creatius, de temporada i carregats de calidesa.

El receptari forma part del projecte anual Dona-li vida al pa, que s’emmarca dins el reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, i que té com a objectiu reivindicar el pa de fleca tradicional com a element clau de la nostra cultura alimentària.

El receptari ja està disponible en aquest enllaç i es pot consultar a través dels canals del Gremi.

Amb el suport de: