Search
Close this search box.

La Baking School programa dues noves masterclass

Yohan Ferrant impartirà una masterclass de panettone clàssic i de xocolata a l’octubre, i una altra de brioixeria creativa al novembre.

La baking School Barcelona Sabadell presenta dues noves masterclass d’alt nivell amb un dels grans referents internacionals del món del pa i la brioixeria: Yohan Ferrant, director de l’escola i reconegut mestre flequer a nivell mundial. Aquestes formacions, que se celebraran a la Baking School, estan adreçades a professionals del sector que vulguin perfeccionar tècniques i aprofundir en l’elaboració de productes de màxima qualitat.

Masterclass de Panettone clàssic i de xocolata

Del 7 al 9 d’octubre, Yohan Ferrant compartirà tots els secrets del panettone clàssic italià i les seves versions amb xocolata. Un recorregut complet per processos llargs de fermentació, masses mare, control de temperatura i tècniques de pastat que permeten obtenir un producte excel·lent i estable. Ideal per a professionals que volen oferir un panettone d’alta gamma en les seves botigues durant la campanya de Nadal.

Masterclass de brioixeria creativa

En aquesta segona proposta, Ferrant explorarà la brioixeria moderna i creativa, combinant tècniques tradicionals amb noves tendències i formats innovadors. Una oportunitat per aprendre a crear peces sorprenents, visuals i saboroses, pensades per captivar els clients més exigents. El curs es celebrarà el 25 i 26 de novembre a la Baking School.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb el departament de formació del Gremi.

Amb el suport de: