Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola celebra la cloenda de la quarta edició del Màster d’Excel·lència

Els alumnes han exposat les seves elaboracions en una taula final i s’ha fet l’entrega de diplomes.

alumnes 4rt màster fleca artesana

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha celebrat recentment la cloenda de la quarta edició del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, que s’ha impartit des d’octubre de 2022 a juliol de 2023, sota la direcció de Yohan Ferrant, guanyador de la Selecció Francesa de Fleca per al Mundial 2019, tercera i segona posició en el 7è i 8è Campionat Mundial du Pain, respectivament, doble podi al 3r i 4rt Best of Mondial du Pain.

L’acte de cloenda s’ha celebrat en el marc d’una jornada de portes obertes a l’Escola, on els participants del Màster han exposat les seves elaboracions en una taula final. Després de l’avaluació dels formadors, s’ha procedit al lliurament de diplomes, en un acte que ha comptat amb la presència del director de l’Escola, Yohan Ferrant; la subdirectora, Mari Cruz Barón; la vicepresidenta del Gremi, Mònica Gregori; el secretari general del Gremi, Carles Cotonat, i l’Enric Badia, podi a la quarta edició del Best of Mondial du Pain.

Durant l’entrega de diplomes, també s’han entregat diferents mencions especials:

  • Millor pa de massa mare: Clauda Dalla Vecchia
  • Millor Pa Nutricional: Isabel Garcia 
  • Millor tècnica «Respectus Pannis»: Aaron Pedrera 
  • Millor Degustació: Marina Francisco
  • Millor Buffet: Josué David Cruz 
  • Primera de la promoció: Isabel Garcia

«Ha estat un procés increïble. Els alumnes han fet un salt de qualitat impressionant», destaca Ferrant. Per la seva banda, Badia, ex-alumne de la primera edició d’aquest Màster, que ha avaluat les taules comenta que «els alumnes han millorat molt i cadascú s’ha enfocat cap al seu estil».

Sota els seu punt de vista, «Al Màster se’ls dona una visió molt panoràmica de tot el que es pot fer a l’ofici. Aquest màster ens situa en el top de la fleca espanyola. Som l’escola més preparada d’Espanya». El director de l’Escola prefereix destacar els avantatges d’aquesta formació única com una oportunitat «50-50 on s’aporta formació, qualitat, obertura d’esperit i molta pràctica.

Mònica Gregori, vicepresidenta del Gremi, ha volgut destacar la presencia de tantes dones en aquesta promoció. «M’omple d’orgull veure tantes dones en una promoció. Fins ara era una professió molt dominada pels homes i poc a poc s’ha anat igualant». «Des del Gremi i l’Escola fem aquesta aposta per prestigiar l’ofici i marcar el futur, tecnificant i buscant l’excel·lència. Amb les formacions de base no podem arribar a un nivell tan profund», finalitza.

Nova edició aquesta tardor

Amb un màxim de 20 participants per afavorir una formació personalitzada i intensiva, la metodologia del Màster combina demostració amb pràctica, tenint com a referència els millors professionals i les actuals tendències del sector.

Aquest octubre, s’iniciarà la cinquena edició que començarà el pròxim 16 d’octubre de 2023 i s’estendrà fins a l’11 de juliol de 2024.

Recordem que aquesta formació té una durada de 220 hores teòric-pràctiques que s’estructuren en 22 hores mensuals organitzades en una setmana al mes de dilluns a dijous amb total 10 setmanes d’octubre a juliol. L’horari és els dilluns de 10h a 18h, amb pausa per dinar; i dimarts, dimecres i dijous de 15:30 h a 20:30 h.

Amb aquesta metodologia i horaris, el que es pretén és oferir a l’alumne una formació extensa i intensiva que permet compaginar-ho amb l’activitat laboral i apropar-la a un públic més ampli.

Per a més informació sobre aquesta formació i inscripcions, contacteu amb el departament de Formació del Gremi al 93 487 18 18 o per correu a formacio@gremipa.com / m.ruiz@gremipa.com

Noticies relacionades

Amb el suport de: