Search
Close this search box.

Monogràfics amb gust nadalenc: consulta la nova programació per novembre i desembre

L’Escola de Flequers Andreu Llargués presenta la programació de monogràfics pel mes de novembre i desembre dedicada a productes de nadal com tortells, braços, polvorons, així com empanades salades i pans especials d’hivern i per a festivitats

Amb l’objectiu d’oferir una interessant programació de cursos monogràfics de fleca i pastisseria adreçats a professionals del sector, encaminats a potenciar l’artesania a les fleques, amb el coneixement i la tècnica de base de l’elaboració de productes, presenta la següent programació 100% subvencionada:

21 i 22 de novembre: PANS INTEGRALS (10h), amb YOHAN FERRANT

En aquest curs es tractaran les característiques de les diferents farines integrals i el tipus de fermentació adequats per optimitzar les masses. S’ensenyaran tècniques d’elaboració de diferents formats de pa integral i com aconseguir que aquests tinguin un volum adequat i adequar-se a la nova llei en vigor.

21 a 24 de novembre: ESPECIAL NADAL: Troncs, tortells i panettone (20h), amb Toni Vera

El Nadal es una data molt important per a les vendes a la fleca i la pastisseria.
TRONCS DE NADAL :Diferents varietats clàssics i revisats per a sorprendre als clients!! Tronc de pinya-coco-passió, Tronc de gerds i iogurt, Tronc de Mascarpone i cafè, Tronc de xocolata i vainilla
TORTELLS DE REIS: Masses de brioix comú, fullat i altre com masses de brioix amb xocolata. Masses i farcits de fàcil conservació a temperatura nevera. Farcits de: massapà, nata, cremes muntades, nates muntades amb fruites.
PANETTONE

23 i 24 de novembre: PANS D’HIVERN I ESPECIALS PER A FESTIVITATS (10h), amb Àngel Zamora

Pans especials per la temporada de fred i per als diferents festius: Integrals, sègol, massa mare, enriquits, dolços i amb fruits secs. Elaborats amb farines de qualitat i llargues fermentacions.

28 i 29 de novembre: TORRONS CLÀSSICS (10h), amb Francisco Ramírez

Amb aquest curs aprendrem a realitzar els grans clàssics del Nadal: el torró de nata, el de rovell cremat, el de coco i alguns de pralinés.

28 i 29 de novembre: BLATS DE LES “CERES HISPANICAS“ (10h), amb Yohan Ferrant

Els blats espanyols de biodiversitat. Com elaborar pans amb aquests blats de forma efectiva i senzilla.

Negrillo • Florencio Aurora • Espelta • Monococum • Senatore Capelli

30 de novembre i 1 de desembre: EL MILLOR CROISSANT ARTESÀ DE MANTEGA 2022 (10h), amb Toni Vera (Premi 2016, 2019 i 2022 al Millor croissant artesà de mantega d’Espanya)

Recepta per fer el croissant de mantega guanyador del concurs, on coneixerem els ingredients i les tècniques. S’elaboraran croissants tradicionals i farcits, combinant diferents gustos com fruites, pralinés, cremes… i amb diferents acabats que no deixen indiferents.

30 de novembre i 1 de desembre: ASSORTIT D’EMPANADES INDIVIDUALS (10h), amb Mari Cruz Barón

Assortit d’empanades salades i individuals. Preparacions amb diferents masses i farcits, clàssics i innovadors.

12 i 13 de desembre: MANTEGADES, POLVORONS I GALETES NADALENCAS  (10h), amb Francisco Ramírez

  • Mantegades clàssiques i actualitzades.
  • Assortit de Polvorons d’alta gamma amb fruits secs refinats i format mini.
  • Galetes especials per nadal

Per a més informació dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com

 

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: