Ingredients per la galeta
- 300 g de mantega en pomada
- 125 g de llet temperada
- 500 g de farina fluixa tamisada
- 2 ratlladures de pell de llima
- 25 g d’anet picat
- 25 g de sal
Ingredients per a la mousse
- 400 g de salmó confitat
- 400 g de nata
- 10 g de fulles de gelatina
- 10 g de sal
Recepta patrocinada per:
- Barrejar la base de la galeta a la batedora. Comencem utilitzant l’accessori pala de la batedora per a la mantega i, posteriorment, ho barregem amb la llet. El següent pas és afegir la sal, la ratlladura de llima i l’anet. Finalment, hi posem la mantega. Ara toca tapar-ho amb paper film i guardar-ho a la nevera un mínim de dues hores.
- Un cop fred, ho estirem fins a obtenir 3 mm de gruix, ho encunyem i ho pintem amb ou. Ja només queda posar-ho al forn durant 180ºC durant 12 minuts.
-
Elaborar la mousse. Posem les fulles de gelatina en aigua ben freda. De l’altra, posem la nata en una font de calor junt amb el salmó confitat i la sal. Quan comenci a bullir ho apartem i ho passem pel turmix. Després d’escórrer la gelatina, la barregem amb la mescla fins a desfer-se. Ho passem als motlles i cap a la nevera, com a mínim 4 hores.
Queden els detalls finals. Desemmotllem la mousse i la posem sobre la galeta. Al damunt hi posem una rosa de crema de formatge, unes herbes i un grill de llima. Llestos!