Search
Close this search box.

Mousse de salmó sobre galeta de llima i anet

 

Una base amb tocs de llima i anet i una mousse de salmó converteixen aquesta recepta en un detall exquisit

 

Ingredients per la galeta

  • 300 g de mantega en pomada
  • 125 g de llet temperada
  • 500 g de farina fluixa tamisada
  • 2 ratlladures de pell de llima
  • 25 g d’anet picat
  • 25 g de sal

Ingredients per a la mousse

  • 400 g de salmó confitat
  • 400 g de nata
  • 10 g de fulles de gelatina
  • 10 g de sal

 

Recepta patrocinada per: 

  1. Barrejar la base de la galeta a la batedora. Comencem utilitzant l’accessori pala de la batedora per a la mantega i, posteriorment, ho barregem amb la llet. El següent pas és afegir la sal, la ratlladura de llima i l’anet. Finalment, hi posem la mantega. Ara toca tapar-ho amb paper film i guardar-ho a la nevera un mínim de dues hores.
  2. Un cop fred, ho estirem fins a obtenir 3 mm de gruix, ho encunyem i ho pintem amb ou. Ja només queda posar-ho al forn durant 180ºC durant 12 minuts.
  3. Elaborar la mousse. Posem les fulles de gelatina en aigua ben freda. De l’altra, posem la nata en una font de calor junt amb el salmó confitat i la sal. Quan comenci a bullir ho apartem i ho passem pel turmix. Després d’escórrer la gelatina, la barregem amb la mescla fins a desfer-se. Ho passem als motlles i cap a la nevera, com a mínim 4 hores.

    Queden els detalls finals. Desemmotllem la mousse i la posem sobre la galeta. Al damunt hi posem una rosa de crema de formatge, unes herbes i un grill de llima. Llestos!