Search
Close this search box.

Muffins de xocolata i pera

Recepta patrocinada per:

Muffins de xocolata i pera

 

 

Ingredients massa

  • 500 g sucre gra
  • 50 g de dextrosa
  • 80 g mel
  • 30 g de pell de llimona ratllada
  • 30 g d’impulsor
  • 8 g soda
  • 12 g sal
  • 850 g de farina W-350
  • 100 g de llet
  • 250 g suc de taronja
  • 300 g ous
  • 220 g mantega
  • C/S vainilla
  • 800 g peres tallades a dau
  • 500 g de gotes de xocolata negra o de llet
  1. Barrejar el sucte, la dextosa, la mel, la pell de llimona, l’impulsor, la soda,la sal i la farina.

  2. A continuació, afegir a la massa els ous, la llet i el suc de taronja.

  3. Batre tot en segona velocitat durant un parell de minuts.

  4. Afegir-hi, ara, a punt de pomada la mantega i la vainilla. Batre tot durant 1 minut.

  5. Afegir els daus de pera i les gotes de xocolata i barrejar durant 1 minut mes, aproximadament.

  6. Deixar reposar durant 60 minuts o un dia, tapat a la nevera.

  7. Escudellar en càpsules de 7 cm.

  8. Enfornar a 210ºC; obrir el tir als 10 minuts de cocció.

  9. Acabar al gust.