Una proposta excel·lent per als panarres amants dels productes innovadors i amb ingredients naturals, saborosos i nutritius.
- 500 g de farina T80
- 500 g de farina T65
- 650 g d’aigua.
- 200 g de massa mare
- 100 g d’oli de confitar els tomàquets
- 20 g de sal.
- 10g llevat de fresc
Al final del pastat afegir:
- 200 g d’avellana torrada
- 200 g de tomàquet deshidratat en oli
- 85 g d’all negre triturat
- 5 g d’herbes de Provença
Per la cobertura:
- 250 g de farina d’arròs
- 250 g d’aigua
- 15 g de llevat
- 15 g de sucre
- 5 g de sal
- 15 g d‘oli
Recepta patrocinada per:
-
Amassar tots els ingredients: 4 minuts a marxa lenta i 8 minuts a marxa ràpida. Quan la massa sigui fina i elàstica, afegir-hi els ingredients reservats i barrejar.
-
Posar la massa en cubeta i donar-li un repòs en bloc de 40 minuts. Dividir porcions de 500 g i bolejar. Reposar 30‘ a bola.
-
Formar les peces i posar- les als motlles. Fermentar de 90’ a 120’. Un cop fermentat, posar-ho a sobre de la cobertura i posar-hi a sobre herbes de Provença.
-
Per la cobertura, barrejar tots els ingredients junts amb ajuda d’un batedor. Reservar-ho a la nevera fins a la seva utilització. Per utilitzar-ho, posar la massa en màniga.
-
Deixar-ho reposar 15‘ a l’aire (per ressecar la cobertura).
Coure al forn a 240oC amb vapor; temps de cocció, 45‘.