Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Pa d’all negre, tomaquets deshidratats i avellanes

Una proposta excel·lent per als panarres amants dels productes innovadors i amb ingredients naturals, saborosos i nutritius.

 

 
  • 500 g de farina T80
  • 500 g de farina T65
  • 650 g d’aigua.
  • 200 g de massa mare
  • 100 g d’oli de confitar els tomàquets
  • 20 g de sal.
  • 10g llevat de fresc

Al final del pastat afegir:

  • 200 g d’avellana torrada
  • 200 g de tomàquet deshidratat en oli
  • 85 g d’all negre triturat
  • 5 g d’herbes de Provença

Per la cobertura:

  • 250 g de farina d’arròs
  • 250 g d’aigua
  • 15 g de llevat
  • 15 g de sucre
  • 5 g de sal
  • 15 g d‘oli

 

 

Recepta patrocinada per: 

 

  1. Amassar tots els ingredients: 4 minuts a marxa lenta i 8 minuts a marxa ràpida. Quan la massa sigui fina i elàstica, afegir-hi els ingredients reservats i barrejar.

  2. Posar la massa en cubeta i donar-li un repòs en bloc de 40 minuts. Dividir porcions de 500 g i bolejar. Reposar 30‘ a bola.

  3. Formar les peces i posar- les als motlles. Fermentar de 90’ a 120’. Un cop fermentat, posar-ho a sobre de la cobertura i posar-hi a sobre herbes de Provença.

  4. Per la cobertura, barrejar tots els ingredients junts amb ajuda d’un batedor. Reservar-ho a la nevera fins a la seva utilització. Per utilitzar-ho, posar la massa en màniga.

     

  5. Deixar-ho reposar 15‘ a l’aire (per ressecar la cobertura).
    Coure al forn a 240oC amb vapor; temps de cocció, 45‘.