Pa d’espelta amb olives (fermentació retardada)
Ingredients de la massa
- 3170 g de Poolish
- 1500 g d’aigua
- 100 g de llevat premsat
- Barrejar tot
- 500 g de farina d’espelta
- Barrejar i remoure sense que quedin grumolls
- Deixar fermentar durant 60′
Resta d’ingredients
- 2300 g de Poolish
- 2300 g de farina d’espelta blanca
- 200 g de farina a la pedra d’espelta
- 50 g d’oli d’oliva
- 60 g de sal
- c/s de millorant d’atzerola
- 200 g d’aigua, aproximadament
- 450 g d’olives verdes i negres desossades, meitat de cada
- c/s de pebre molt
- 4 g d’orenga
-
Pastar tot (massa i la resta d’ingredients) a velocitat lenta fins aconseguir una massa amb gluten format.
-
L’orenga i el pebre afegir al final del pastat
-
Reposar en bloc entre 45 i 60′