Search
Close this search box.

Pa d’espelta amb olives (fermentació retardada)

Pa d’espelta amb olives (fermentació retardada)

 

 

Ingredients de la massa

  • 3170 g de Poolish
  • 1500 g d’aigua
  • 100 g de llevat premsat
  • Barrejar tot
  • 500 g de farina d’espelta
  • Barrejar i remoure sense que quedin grumolls
  • Deixar fermentar durant 60′

Resta d’ingredients

  • 2300 g de Poolish
  • 2300 g de farina d’espelta blanca
  • 200 g de farina a la pedra d’espelta
  • 50 g d’oli d’oliva
  • 60 g de sal
  • c/s de millorant d’atzerola
  • 200 g d’aigua, aproximadament
  • 450 g d’olives verdes i negres desossades, meitat de cada
  • c/s de pebre molt
  • 4 g d’orenga
  1. Pastar tot (massa i la resta d’ingredients) a velocitat lenta fins aconseguir una massa amb gluten format.

  2. L’orenga i el pebre afegir al final del pastat

  3. Reposar en bloc entre 45 i 60′