Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Niu de pasta de full, maduixes i nata

La incomparable textura de la pasta de full i una presentació imponent, una combinació irresistible.

 

Ingredients massa exterior

  • 1500 g de farina de força T80.
  • 40 g de sal.
  • 60 g de mantega.
  • 880 g d’aigua.

Ingredients massa interior

  • 1.200 g de mantega.
  • 300 g de farina de força.

Recepta patrocinada per:

  1. Per a la massa exterior, pastar tot menys 1/4 de l’aigua a 2a velocitat en pastadora de braços 12 min. Afegir la resta d’aigua.
  2. Fer pastons de massa de 2.500 g. Estirar a 60 x 40, tapar amb plàstic i reservar 1 hora a 5 oC.
  3. Per a la massa interior, treballar 4 minuts la mantega i la farina a la pastadora de braços i fer pastons de 1.250 g.
  4. Estendre amb la mà la mantega sobre el pastó de massa cobrint la meitat a la part central i tancar. Fer un plec doble i un senzill amb laminadora al 4, reposar a la nevera a 5 oC durant 1 h i fer dos plecs senzills més.
     
     
  5. Estirar a 3 mm de gruix, tallar en xarxa, posar al motlle de semiesfera i enfornar a 160 oC 30’. 

  6. Sobre una base disc de pasta de full cuit i caramel·litzat, estendre melmelada de maduixa.

  7. Afegir una quantitat suficient de nata muntada amb vainilla i maduixots tallats a daus.

  8. Tapar amb la xarxa i decorar al gust.