La incomparable textura de la pasta de full i una presentació imponent, una combinació irresistible.
Ingredients massa exterior
- 1500 g de farina de força T80.
- 40 g de sal.
- 60 g de mantega.
- 880 g d’aigua.
Ingredients massa interior
- 1.200 g de mantega.
- 300 g de farina de força.
Recepta patrocinada per:
- Per a la massa exterior, pastar tot menys 1/4 de l’aigua a 2a velocitat en pastadora de braços 12 min. Afegir la resta d’aigua.
- Fer pastons de massa de 2.500 g. Estirar a 60 x 40, tapar amb plàstic i reservar 1 hora a 5 oC.
- Per a la massa interior, treballar 4 minuts la mantega i la farina a la pastadora de braços i fer pastons de 1.250 g.
- Estendre amb la mà la mantega sobre el pastó de massa cobrint la meitat a la part central i tancar. Fer un plec doble i un senzill amb laminadora al 4, reposar a la nevera a 5 oC durant 1 h i fer dos plecs senzills més.
- Estirar a 3 mm de gruix, tallar en xarxa, posar al motlle de semiesfera i enfornar a 160 oC 30’.
- Sobre una base disc de pasta de full cuit i caramel·litzat, estendre melmelada de maduixa.
- Afegir una quantitat suficient de nata muntada amb vainilla i maduixots tallats a daus.
- Tapar amb la xarxa i decorar al gust.