Search
Close this search box.

Pastís mixt de formatge i pernil

Us proposem una opció perfecta com a berenars o sopars per a dies de reunions, sigui en família o amb amics.

 

 
  • 1.000 g de farina de força W350
  • 300 g d’aigua freda
  • 250 g d’ou
  • 30 g d’extracte de malta
  • 100 g de sucre
  • 120 g de mantega
  • 100 g de llevat premsat
  • 20 g de sal
  • 8 g de millorant
  • 25 g de pipes de gira-sol (afegir al final del pastat)

 

 

Recepta patrocinada per: 

 

  1. Temperatura final del pastat: 26oC. Repòs en bloc durant 30 min, en fred.

  2. Peces d’un pes de 300 g. Bolejar i fer un repòs de 15 min.

  3. Formar rectangles de 40×20 cm i de 5 cm de gruix. Incorporar els talls de formatge i de pernil.

  4. Enrotllar i tallar cada 3 cm. Muntar el motlle rectangular amb les espirals aconseguides. 

  5. Fermentar a 90 min a 28ºC 75%.

  6. Pintar amb ou i llet, i decorar amb formatge ratllat. Coure a 190ºC.