Us proposem una opció perfecta com a berenars o sopars per a dies de reunions, sigui en família o amb amics.
- 1.000 g de farina de força W350
- 300 g d’aigua freda
- 250 g d’ou
- 30 g d’extracte de malta
- 100 g de sucre
- 120 g de mantega
- 100 g de llevat premsat
- 20 g de sal
- 8 g de millorant
- 25 g de pipes de gira-sol (afegir al final del pastat)
Recepta patrocinada per:
-
Temperatura final del pastat: 26oC. Repòs en bloc durant 30 min, en fred.
-
Peces d’un pes de 300 g. Bolejar i fer un repòs de 15 min.
-
Formar rectangles de 40×20 cm i de 5 cm de gruix. Incorporar els talls de formatge i de pernil.
-
Enrotllar i tallar cada 3 cm. Muntar el motlle rectangular amb les espirals aconseguides.
-
Fermentar a 90 min a 28ºC 75%.
- Pintar amb ou i llet, i decorar amb formatge ratllat. Coure a 190ºC.