Aquest bescuit és molt fàcil de preparar i apte per tothom, en ser lliure de gluten, lactosa i sucres afegits
Recepta patrocinada per:
Plumcake de poma
Aquest plumcake de poma és molt fàcil de preparar i és ideal per a adults i nens. És molt saludable, ja que no presenta cap mena delactis. La dolçor li ho dona el concentrat de poma natural i la poma, que aporta sucre natural i vitamina C, a més de ser una de les fruites de menor índex glucèmic.
D’altra banda, l’oli de coco és un greix saturat mitjà, la qual cosa permet digerir-lo més fàcilment.
A més a més, quant a al·lèrgens, aquesta elaboració està lliure de gluten, lactosa i sucres afegits, de manera que és apte per tothom, a més de ser deliciosa.
- 325 g de farina d’ametlles
- 250 g de concentrat de poma
- 75 g de clares d’ou
- 375 g de clares muntades a neu
- 5 rovells d’ou
- c/s beina de vainilla
- 175 g de farina sense gluten
- 27,5 g d’impulsor
- 300 g d’oli de coco
- 5 pomes
-
Barrejar la farina d’ametlles, 125 g de concentrat de poma, les clares, els rovells d’ou i la beina de vainilla. Afegir la farina tamisada, la sal, l’impulsor i l’oli de coco.
-
Muntar els 375 g de clares a neu i afegir la resta del concentrat de poma en forma de fil. Afegir-ho tot.
-
Oliar un motlle amb oli de coco, enfarinar. Tallar la poma i posar 5-10’ al vapor fins fer una compota.
-
Una vegada fermentades, afegir crema, fruita confitada, pinyons i sucre. Enfornar 12’ a 230ºC.