Search
Close this search box.

Plumcake de poma

Aquest bescuit és molt fàcil de preparar i apte per tothom, en ser lliure de gluten, lactosa i sucres afegits

Recepta patrocinada per:

Plumcake de poma

 

Aquest plumcake de poma és molt fàcil de preparar i és ideal per a adults i nens. És molt saludable, ja que no presenta cap mena delactis. La dolçor li ho dona el concentrat de poma natural i la poma, que aporta sucre natural i vitamina C, a més de ser una de les fruites de menor índex glucèmic.

D’altra banda, l’oli de coco és un greix saturat mitjà, la qual cosa permet digerir-lo més fàcilment.

A més a més, quant a al·lèrgens, aquesta elaboració està lliure de gluten, lactosa i sucres afegits, de manera que és apte per tothom, a més de ser deliciosa.

 

 
  • 325 g de farina d’ametlles
  • 250 g de concentrat de poma
  • 75 g de clares d’ou
  • 375 g de clares muntades a neu
  • 5 rovells d’ou
  • c/s beina de vainilla
  • 175 g de farina sense gluten
  • 27,5 g d’impulsor
  • 300 g d’oli de coco
  • 5 pomes
  1. Barrejar la farina d’ametlles, 125 g de concentrat de poma, les clares, els rovells d’ou i la beina de vainilla. Afegir la farina tamisada, la sal, l’impulsor i l’oli de coco.

  2. Muntar els 375 g de clares a neu i afegir la resta del concentrat de poma en forma de fil. Afegir-ho tot.

  3. Oliar un motlle amb oli de coco, enfarinar. Tallar la poma i posar 5-10’ al vapor fins fer una compota.

  4. Una vegada fermentades, afegir crema, fruita confitada, pinyons i sucre. Enfornar 12’ a 230ºC.