Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Sandvitx de tonyina amb pa de rosella

Lleuger, fresc i enriquit amb llavors de rosella, aquest sandvitx de tonyina farà les delícies dels nostres clients.

Recepta patrocinada per:

Sandvitx de tonyina amb pa de rosella

 

Al’estiu més que mai, un entrepà lleuger i fresc és ideal per calmarla gana en qualsevol moment i lloc: a la platja, a la piscina, d’excursió, fent turisme… Avui us proposo uns sandvitxos depa de motlle amb un toc especial de llavors de rosella.

Elaboració

En primer lloc, pastarem tots els ingredients menys les llavors, que afegirem alfinal del pastat. Després, farem un repòs en bloc de 15minuts, dividirem en peces de 500 g (o el pesque desitgem) i posarem en motlles. A continuació, deixarem fermentar 90 minuts a 28 °C, fins a doblar volum. Finalment, courem al forn a 200 °C durant 30 minuts.Un cop fred, tallarem el pa en llesques i començarem a muntar els sandvitxos. És aconsellable guardar els sandvitxos en bossa per a una millor conservació en aparador.

 

 
  • 1000 g de farina de mitja força
  • 450 g d’aigua
  • 20 g de sal
  • 40 g de sucre
  • 80 g de mantega
  • 30 g de llevat
  • 25 g de llet en pols
  • 200 g de llavors de rosella
  1. Pastar tots els ingredients menys les llavors, que afegim al final del pastat

  2. Fer un repòs en bloc de 15 minuts, dividir en peces de 500 g o pes desitjat i posar en motlles.

  3. Deixar fermentar 90 minuts a 28 ºC, fins a doblar volum.

  4. Coure al forn a 200 ºC durant 30 minuts.

  5. Un cop fred, tallar en llesques i començar a muntar el sandvitx.

  6. És aconsellable guardar en bossa per a una millor conservació en aparador.