Search
Close this search box.

Tres agremiats, al programa ‘Visions’ de Vallès Visió

El programa ‘Visions’ de Vallès Visió, presentat per Susanna Aguilera, ha emès un episodi especial dedicat al món del pa i de la fleca. Aquest espai ha comptat amb la participació dels agremiats Yvette Prat (Forn-Pastisseria), Jordi Llargués (Fleca Llargués) i Toni Vila (Cal Forner), president de la IGP Pa de Pagès Català.

En el decurs del programa, de gairebé una hora de durada, a més d’entrevistar els esmentats forners per conéixer de prop la seva filosofia artesana i la seva manera d’entendre l’ofici, es visita l’espai natural de Gallecs, on des de fa 20 anys es treballa en la recuperació de blats antics, i també de la Farinera Moretó, entrevistant a Joan Moretó. La Baking School Barcelona Sabadell col·labora amb aquestes dues entitats.

El programa també ha comptat amb la participació de Xavier Sans, catedràtic de Botànica de la Universitat de Barcelona, i de la nutricionista Carolina Harboe, que han donat la seva visió científica sobre les bondats del pa.

“L’ofici de forner continua viu al territori gràcies, en gran part, al relleu generacional familiar i que destaca per la seva passió per fer pa amb farina de qualitat i productes de proximitat”, assenyala la presentadora, Susanna Aguilera, durant el programa.

Noticies relacionades

Amb el suport de: