Search
Close this search box.

Tronquets de macarrons farcits de carn i mascarpone

Recepta patrocinada per:

TRONQUETS DE MACARRONS FARCITS DE CARN I MASCARPONE

 

 
  • 210 g aigua
  • 210 g llet sense lactosa
  • 175 g mantega de porc
  • 25 g sucre gra
  • 5 g sal
  • 250 g farina
  • 220 g ous
  • 60 g llet (per ajustar consistència)
  1. En un recipient, posar a escalfar, a 90ºC: aigua, llet, greix, sucre i sal. Seguidament, incorporar la farina i remenar amb una espàtula o a màquina, amb la pala, un parell de minuts.

  2. Adjuntar els ous a poc a poc. Finalment, afegir la llet extra fins a obtenir la consistència desitjada.

  3. En una safata, sobre una silicona o silpain, escudellar porcions de 10 cm de llarg aproximadament (es pot tenir congelat, jaque aquest producte es manté congelat a la perfecció).

  4. Coure al forn a 160 oC durant 33’ aproximadament, o just fins a obtenir un producte daurat consistent.

  5. Acabat: en el fons posar amb una mànega mascarpone. A sobre, macarrons farcits de carn picada (sal + pebre + oli d’oliva, vi blanc, cuinar a punt) i acabar amb fulles d’alfàbrega