Rescatem una de les receptes clàssiques de bunyols de vent de Newspa.
- 500 g de llet sencera
- 200 g de mantega
- 10 g de sal
- 350 g de farina flonja 90W
- 350 g d’ous, aprox. (segons la consis- tència desitjada)
- 6 a 8 g del preparat d’espècies
- 700/850 g de crema pastissera
Recepta patrocinada per:

-
Quan bullin els tres primers ingredients, retireu-los de la font de calor i hi afegiu la farina. Heude remoure fins a aconseguir que es desenganxi. Si és necessari, torneu a posar en marxa el perol elèctric per a obtenir un escaldat perfecte.
-
Poseu la barreja dins del perol de la batedora amb la pala.
-
Afegiu-hi a poc a poc els ous.
-
Per acabar, barrejar la crema pastissera i les espècies.
-
Amb una mànega pastissera i broquet rodó de 20 mm, ompliu amb la massa de bunyols.
-
Escudellar sobre de la fregidora porcions d’uns 20 g o de la grandària desitjada.
-
Fregir a 155ºC aproximadament durant uns 8-10 minuts. Al cap d’uns minuts, observarem que ells mateixos es capgiren.
-
Per acabar, arrebossar en sucre llustre. També es pot farcir.