Search
Close this search box.

Bunyols de vent

Rescatem una de les receptes clàssiques de bunyols de vent de Newspa. 

 

 
  • 500 g de llet sencera
  • 200 g de mantega
  • 10 g de sal
  • 350 g de farina flonja 90W
  • 350 g d’ous, aprox. (segons la consis- tència desitjada)
  • 6 a 8 g del preparat d’espècies
  • 700/850 g de crema pastissera

Recepta patrocinada per: 

 

  1. Quan bullin els tres primers ingredients, retireu-los de la font de calor i hi afegiu la farina. Heude remoure fins a aconseguir que es desenganxi. Si és necessari, torneu a posar en marxa el perol elèctric per a obtenir un escaldat perfecte.

  2. Poseu la barreja dins del perol de la batedora amb la pala.

  3. Afegiu-hi a poc a poc els ous.

  4. Per acabar, barrejar la crema pastissera i les espècies.

  5. Amb una mànega pastissera i broquet rodó de 20 mm, ompliu amb la massa de bunyols.

  6. Escudellar sobre de la fregidora porcions d’uns 20 g o de la grandària desitjada.

  7. Fregir a 155ºC aproximadament durant uns 8-10 minuts. Al cap d’uns minuts, observarem que ells mateixos es capgiren.

  8. Per acabar, arrebossar en sucre llustre. També es pot farcir.