Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Diverses fleques agremiades, entre els 10 millors croissants de Sabadell

El Diari de Sabadell ha publicat recentment un reportatge dedicat als 10 establiments on es poden tastar els que consideren els millors croissants de la cocapital del Vallès Occidental. En aquest article hi apareixen diverses fleques agremiades.

En el reportatge, es posa de manifest l'àmplia oferta gastronòmica de Sabadell, en concret pel que fa a forns i obradors, tant les més tradicionals i arrelades a la ciutat com les nouvingudes en els darrers temps. També se subratlla la nodrida xarxa comercial als barris que suposen aquests establiments.

Per poder concloure quins són els millors croissants que es poden tastar a aquesta ciutat, la redacció d'aquest prestigiós diari local ha comptat amb les opinions que els seus lectors han transmès a través de Facebook i Instagram. L'article es pot consultar en aquest enllaç.


 L'Escola de Flequers Andreu Llargués ofereix regularment cursos, tallers i master classes enfocades en el croissant i les seves múltiples varietats i derivats, dins de la seva àmplia oferta formativa, amb formador del nivell de Yohan Ferrant, director de l'Escola, o Toni Vera, tres vegades guanyador del concurs al ‘Millor croissant artesà de mantega d’Espanya’.