Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El programa Coneixements d’Oficis tanca la seva 22ª edició

El programa Coneixement d’Oficis de l’Ajuntament de Sabadell ha celebrat aquest dimecres, 5 de juny, l’acte de cloenda de la seva 22ª edició. L’acte ha tingut lloc a l’Auditori de la Fira Sabadell, amb presència del secretari general del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat i la responsable de formació, Montse Ruiz.

Juntament amb Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Lluís Matas, tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat; Antonio Rodríguez, regidor de Desenvolupament Econòmic, i diversos professors i altres representats sectorials, Cotonat ha mostrat el seu recolzament al projecte i als 193 alumnes de prop d’una vintena de centres d’ensenyament que han participat en aquest programa.

Es tracta d’un programa adreçat a alumnat de 2n cicle d’ESO i educació especial que assisteix un cop a la setmana a tallers pràctics per tenir un primer contacte amb oficis relacionats amb les especialitats de fleca i pastisseria, metall, automoció i vehicle elèctric, instal·lacions i energies renovables, cuina i restauració, indústria 4.0, fusteria i disseny d’aplicacions informàtiques.

A la Baking School Barcelona Sabadell, que hi participa des de fa anys a aquest projecte, els joves poden apreciar de primera mà com és l’ofici de forner i el dia a dia a la fleca. Els centres que hi participen integren aquestes sessions dins la programació acadèmica, de manera que aquests joves fan 80 hores d’escolarització integrades en el currículum acadèmic de l’alumnat.

Vídeo resum del Coneixement d’Oficis 2023/2024

Noticies relacionades

Amb el suport de: