Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Enric Badia i Marta San José es preparen per al seu nou gran repte: ‘The Best of Mondial du Pain’

Després del seu espectacular segon lloc al ‘Mondial du Pain‘, l’Enric Badia i la Marta San José, exalumnes del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, comencen aquest gener els entrenaments, sota les regnes del director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant, per al seu proper gran repte: la competició ‘The Best of Mondial du Pain‘.

Es tracta d’un exclusiu concurs en el qual participen els 6 equips millor classificats del ‘Mondial du Pain‘, i tindrà lloc l’octubre de 2022. A partir del gener, Ferrant, San José i Badia se centren a entrenar durament per arribar a aquesta competició amb bones opcions de victòria.

«En començar l’any, tornem a arrencar amb entrenaments cada dia. Hem de continuar millorant i innovar encara més, perquè és un concurs completament diferent i fins i tot més exigent», indica la Marta. «Ja tinc ganes de tornar a començar a entrenar. Serà esgotador continuar combinant entrenaments tan exigents amb la feina diària, però tenim moltes ganes i il·lusió», assegura.

«La formació contínua és la clau. Quan et penses que ho saps tot, estàs perdut, perquè sempre hi haurà algú més ambiciós que no es conformarà i et passarà per davant. Després del Màster i el Mundial, sóc molt millor forner, molt més professional i molt més fort mentalment. Gràcies a tot això, he après a gestionar el cansament i a treballar amb uns nivells d’exigència molt alts, i vull continuar millorant», indica l’Enric.