Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La farinera de Binéfar compleix 100 anys

farinera regany fa 100 anys

El passat 1 de juliol, la farinera de Binéfar va fer 100 anys. Els components de l’empresa, “la família”, com ells mateixos s’identifiquen, assenyalen que arribar a aquest punt “és un èxit que ens confirma en la nostra comesa i tasca diària”.

Fa tan sols 30 anys, l’actual direcció de l’empresa prenia el relleu. En aquest temps, han treballat per desenvolupar la idea original dels primers socis, sempre seguint els valors ferms: experiència, proximitat, innovació, compromís, qualitat… “Un treball enfocat al servei i la qualitat vers la nostra raó de ser, els clients”, asseguren.

Adequació i satisfacció

Si s’hagués de definir aquests 100 anys amb una sola paraula, l’empresa ho té clar: satisfacció.

En aquest temps s’han viscut moments difícils: una guerra civil, diverses crisis econòmiques, canvis continuats del mercat… I l’adaptació i adequació a aquests canvis han estat un valor cap dalt que els ha portat fins aquí.

Adaptar-se i perseverar en la nostra idea d’empresa ha estat determinant”, assegura la família Regany.

Il·lusionats pel futur, el Grup Regany ha fet una carta on reitera el seu agraïment “a totes aquelles persones que durant aquests anys han fet possible La Farinera de Binéfar: els inversors inicials, treballadors, compradors posteriors, clients, proveïdors, Binèfar i els seus veïns… Un segle d’activitat empresarial no es construeix de manera individual.