Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Formació d’excel·lència a mida a l’Escola Andreu Llargués

La nostra Escola ofereix una formació adaptada a les necessitats concretes dels forners, que es pot fer al centre formatiu o en la mateixa fleca.

A hores d’ara, l’Escola de Flequers Andreu Llargués o, com és més coneguda en l’àmbit internacional, la Baking School Barcelona Sabadell, ha assolit un indubtable prestigi a escala mundial que la converteix en tota una referència en la formació flequera d’excel·lència. En conseqüència, són cada vegada més les persones i empreses interessades en rebre la formació que s’imparteix al centre.

Formació específica

Més enllà de l’excel·lent ventall de cursos i activitats formatives que ofereix, però, tant l’Escola com el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona han percebut que molts professionals i fleques demanen una formació específica en funció de necessitats concretes. Així, també s’ofereix la possibilitat d’accedir a formacions a mida. Per exemple, si una fleca vol implementar un nou producte i ha de formar els seus treballadors en una elaboració, procés o aspecte concret, ho pot sol·licitar al Gremi per preparar una formació específica i intensiva.

Alumnes d’arreu

En aquest sentit, i degut a l’enorme prestigi que està adquirint l’Escola més enllà del nostre país, el Gremi rep moltes sol·licituds de persones de fora de Catalunya interessades a venir al nostre centre per rebre formació de base adaptada a les seves necessitats. En molts casos, són persones que venen del món de la restauració o la pastisseria i solen demanar formació específica sobre fleca o brioixeria per ampliar els seus horitzons professionals o incorporar noves línies de producte a les seves empreses.

 N’és un exemple el cas d’Esteban Eduardo Contreras, cuiner veneçolà resident a Madrid, que ha vingut a l’Escola a formar-se en brioixeria artesana de la mà del nostre formador, Matt Valette. «Em vaig formar a l’escola d’alta cuina Le Cordon Bleu i ara m’estic especialitzant en fleca. He vingut fins aquí perquè la Baking School és el millor lloc per aprendre. Sempre m’he format amb els millors, i sens dubte, en temes de fleca, els millors són aquí«, indica. «A més d’acollir-me de manera molt amable i receptiva, estic aprenent moltíssim, i no només tècnica, sinó també creativitat. La fleca s’està convertint en una gran passió per mi: és molt més que barrejar aigua i farina«, assegura.

Per la seva banda, Diego Sabaniego, ha aterrat des del Paraguai per ampliar els seus coneixements i millorar l’oferta de la seva fleca al seu país, en la qual treballa pans de massa mare i brioixeria artesanal. “Segueixo a en Yohan des de fa anys i he vingut a expandir el meu coneixement flequerper tal de millorar la qualitat del meu producte i incorporar noves tècniques. La formació a la Baking és tal com esperava: en Yohan és un mestre excepcional i m’està ensenyant molt sobre farines i tècniques. Estic molt feliç”, conclou.

Responsabilitat i il·lusió

A l’Escola, ens prenem sempre amb molta responsabilitat i il·lusió quan una fleca fa l’esforç d’enviar-nos un o més treballadors per tal que els formem”, assegura Àngel Zamora, prestigiós flequer i formador de l’Escola. “Compaginar la formació a l’Escola amb la feina real a l’obrador és la combinació perfecta per aprendre molt ràpidament”, analitza.