Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

InterSICOP 2024 acollirà el V Campionat Nacional de Fleca Artesana

InterSICOP 2024 serà l’escenari d’aquest campionat nacional

La Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN) ha presentat la cinquena edició del Campionat Nacional de Fleca Artesana (CNPA), programat per al 17-20 de febrer de 2024. Un any més, la fira InterSICOP 2024 serà l’escenari per dur a terme aquest concurs.

Les inscripcions per al campionat ja són obertes i es poden realitzar fàcilment visitant el lloc web oficial del Campionat: Enllaç al lloc web del Campionat. En aquest enllaç trobareu totes les bases del concurs i informació rellevant per als participants potencials. La data límit per a registrar-se és el 15 de novembre de 2023.

El CNPA promet ser una experiència apassionant, on els participants posaran a prova les seves habilitats en la preparació, pastat, format i cocció de pans i productes de brioixeria i snacks salats. A més, la creativitat serà al centre de l’esdeveniment, ja que els participants hauran de crear una peça artística feta amb masses relacionades amb el sector.

El jurat d’aquesta edició està format per quatre membres, incloent-hi un president i tres experts professionals del sector. A més, hi haurà dos observadors dedicats a garantir el correcte desenvolupament i la integritat de la competició.