Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’equip mundialista presenta la seva obra

L’equip de la Baking School ja ha competit al 9è Mondial du Pain i estan a l’espera del veredicte final

Després de dues llargues jornades, l’equip mundialista de la Baking School Barcelona Sabadell espera que la resta de països competeixin.

El passat diumenge 22 d’octubre, l’equip espanyol, Japó, França, Ghana i Xile van passar la primera fase del 9è Mondial du Pain, en una intensa jornada de Mise In Place i el 23 d’octubre van finalitzar la competició després de més de 8 hores de «full» per preparar els productes, la peça artística i la taula final.

Els exalumnes de l’Escola, David Hernández i Roger Vilardosa, han estat mesos preparant-se de la mà del director de l’Escola, Yohan Ferrant i amb el suport afegit de Marta San José i Enric Badia, subcampions de la darrera edició del Mondial, així com Matt Valette i Àngel Zamora, formadors del centre. Tots ells han viatjat a Nantes per donar suport a l’equip en aquestes jornades.

Avui i demà, competiran a resta de països (Bèlgica, Brasil, Xina, Mali i Països Baixos) i no serà fins al dimecres 25 d’octubre quan el jurat faci la seva valoració final.

Us deixem un recull de les fotografies més destacades de la representació al Mondial du Pain 2023 del nostre equip: