Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les coques de Sant Joan arriben a la ràdio, gràcies a una campanya publicitària

Novament, les fleques agremiades disposaran d’un cartell editat pel Gremi per promocionar aquest producte, a més d’unes falques radiofòniques a RAC1, a càrrec de la Federació Catalana d’Associacions de Gremi de Flequers.

 

Ja tenim la celebració de Sant Joan aquí, una de les festivitats més tradicionals i populars a Catalunya. Cadascú la viu a la seva manera, amb trobades veïnals, familiars o d’amistats per sopar, ballant i encenent fogueres… Però hi ha un producte típic que, durant la revetlla, mai pot faltar a les nostres taules: les coques de Sant Joan. Per això, per promoure aquest dolç, de nou, les fleques agremiades comptaran amb un cartell editat pel Gremi per promocionar les seves coques.

Campanya radiofònica per posar en relleu les coques de Sant Joan artesanals

Ara bé, no serà pas l’única acció, des del 15 de juny i fins al mateix 23 de juny, s’està emetent una campanya publicitària a la cadena de ràdio RAC1, a càrrec de la Federació Catalana d’Associacions de Gremi de Flequers. La campanya inclou cinquanta-quatre falques publicitàries als programes més seguits de l’esmentada cadena com: El Món a RAC1 (tres falques diàries), La Competència (una falca diària),  Vostè primer (una falca diària),  Versió RAC1 (una falca diària) i Via Lliure (sis falques diàries), emeses aquest passat cap de setmana del 19 i 20 de juny.

Millor apostar per un producte de proximitat

L’anunci radiofònic anima a apostar per un producte de proximitat i de qualitat. En aquest sentit, recomana comprar les nostres coques de Sant Joan preferides de crema, fruita o de llardons a la nostra fleca de confiança. La millor manera de compartir amb la família i amics la màgia d’aquesta tradició.

A més, coincidint amb el relaxament de les restriccions per la Covid-19 i la possibilitat de fer trobades de més persones, els pastissers artesans catalans afronten la nova campanya de Sant Joan amb més optimisme i recuperant formats més grans.

Aquí podeu escoltar la falca publicitària al complet. Bona Revetlla i feliç Sant Joan!

Noticies relacionades

Amb el suport de: