Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués conclou l’any amb nota

Si 2021 fos un examen i haguéssim de puntuar la tasca de l’Escola Andreu Llargués al llarg de l’any, sens dubte tindria un excel·lent. A continuació, repassem les fites que el nostre centre formatiu ha aconseguit al llarg de l’any.

En primer lloc, Enric Badia i Marta San José, exalumnes del vaixell insígnia de l’Escola, el Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, entrenats pel seu director, Yohan Ferrant, han estat proclamats subcampions del ‘Mondial du Pain‘. Però, a més d’això, l’Escola ha rebut el Premi #FPCAT2020 de la Generalitat de Catalunya en la categoria de Bones Pràctiques als Centres Formatius.
A més, al llarg de l’any, ha rebut la visita institucional de destacades autoritats, com Chakir el Homraini, conseller de Treball; Òscar Sierra, diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona; Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat, o Jordi Torrades, director general de Comerç. També han visitat l’Escola els principals representants de la fleca a escala internacional, com el nou president de la UIBC, Günther Koerffer, i el seu antecessor, Antonio Arias.
Però, sobretot, el centre s’ha dedicat a la formació d’excel·lència, amb master classes a càrrec de grans figures de la fleca internacional, com Mickaël Martinez, i ha treballat intensament en els cursos d’iniciació de pastisseria per a flequers interessats a obrir el seu ventall de producte. Així mateix, ha donat una nova empenta als cursos d’iniciació de fleca i brioixeria, per tal de contribuir a pal·liar uns dels principals problemes que pateix el sector: la manca de professionals qualificats. És per això que, a més, ha participat amb estand propi al Saló de l’Ocupació i a la Fira ÀPAT, i ha reorientat la formació de base per poder incloure professionals en actiu que els manqui qualificació.

De cara a l’any que ve, l’Escola es proposa pujar nota amb nous projectes i una aposta reforçada per la formació d’excel·lència.

Noticies relacionades

Amb el suport de: